Η Τζούλιαν Μουρ θα είναι το νέο πρόσωπο της Τουρκίας

Το υπουργείο Τουρισμού βρήκε την πρωταγωνίστριά του

Το υπουργείο Τουρισμού και Πολιτισμού της Τουρκίας ζήτησε από την κλασάτη κοκκινομάλλα Τζούλιαν Μουρ να πρωταγωνιστήσει στο νέο διαφημιστικό σποτ για την προώθηση της χώρας στο εξωτερικό. Και η βραβευμένη με Όσκαρ Αμερικανίδα ηθοποιός αποδέχθηκε την πρόταση και τα γυρίσματα στο Λος Άντζελες έχουν ήδη ξεκινήσει. Το σποτ θα είναι έτοιμο να κάνει το γύρο του κόσμου τον Φεβρουάριο και η Μουρ ετοιμάζει τις βαλίτσες της για την Τουρκία στο πλαίσιο της καμπάνιας για την προώθηση του διαφημιστικού.

n

Εκτός από την Μουρ το υπουργείο Τουρισμού της Τουρκίας έκλεισε, επίσης, συμφωνία συνεργασίας με τέσσερις από τους πλέον διακεκριμένους και αναγνωρίσιμους φωτογράφους στον κόσμο. Ανάμεσά τους ο Στιβ ΜακΚάρι, ο οποίος τράβηξε την περίφημη φωτογραφία της Αφγανής με τα πράσινα μάτια που έγινε εξώφυλλο στο National Geographic.

image

Οι υπόλοιποι τρεις είναι ο Μαρκ Έντουαρντ Χάρις, ο φωτορεπόρτερ Χέιζελ Τόμσον και ο φωτογράφος των ροκ σταρ, Ρόμπερτ Νάιτ. Οι φωτογραφίες τους που έχουν ληφθεί σε διάφορες περιοχές της Τουρκίας θα «ταξιδέψουν» φέτος σε όλον τον κόσμο, διαφημίζοντας τη χώρα.

n

Ο ΜακΚάρι, που έχει λάβει περισσότερα από 40 διεθνή βραβεία, έχει ταξιδέψει με το φακό και έχει ήδη απαθανατίσει το Παμούκαλε και την Κωνσταντινούπολη, ενώ ο Χάρις στα Ντενιζλί - Παμούκαλε, Εντιρνέ, Ερζουρούμ, Σανλίουρφα - Χαράν, Βαν, Μαρντίν, Αντιγιαμάν, Κωνσταντινούπολη και Καππαδοκία.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice