Rihanna
Photo by Chris J Ratcliffe/Getty Images
Celebrities

Rihanna: Η πρώτη selfie του 2020 με σπυράκια και χωρίς μακιγιάζ

Τα σχόλια των ακολούθων της για το σπυράκι και το ακυκλοφόρητο άλμπουμ της

Η πρώτη selfie της Rihanna στο Instagram για το 2020 είναι χωρίς μακιγιάζ

Ενώ οι περισσότερες από εμάς δεν τολμάμε να ανεβάσουμε selfie στο Instagram αν πρώτα δεν έχουμε βάλει έστω λίγο concealer και δεν έχουμε «παίξει» με τα φίλτρα, η Rihanna μάς δείχνει για ακόμα μια φορά πόσο άνετη είναι με τον εαυτό της, ακόμα και όταν δεν είναι αψεγάδιαστη. Πώς; Ανεβάζοντας την πρώτη της selfie για το νέο έτος –και προφανώς τη νέα δεκαετία-, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και χωρίς φίλτρα που κάνουν το πρόσωπο να μην έχει ούτε μια ατέλεια.

Αυτό που μάς εντυπωσιάζει ακόμα περισσότερο, είναι το γεγονός ότι η 31χρονη δεν επέλεξε να βγάλει τη φωτογραφία μία μέρα που ξύπνησε και το δέρμα της βρισκόταν σε άψογη κατάσταση. Με τα μαλλιά της ράστα και πιασμένα σε κότσο, άφησε τους ακολούθους της να δουν σε πρώτο πλάνο το σπυράκι της, το οποίο αν και ανεπαίσθητο, σχολιάστηκε αρκετά. Οι περισσότεροι, μάλιστα, φαίνεται ότι βρήκαν αφορμή να παραπονεθούν για το άλμπουμ που, αν και η τραγουδίστρια είχε υποσχεθεί ότι θα κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του 2019, τελικά αποφάσισε να μην βγάλει απογοητεύοντας τους fans της. Χαρακτηριστικά ένας χρήστης σχολίασε: «Πραγματικά τολμηρό εκ μέρους σου να κοινοποιείς μία selfie και όχι το link για το άλμπουμ. Σου αξίζει αυτό το σπυρί».

Ωστόσο, το σχόλιο που τράβηξε την προσοχή της Rihanna ήταν αυτό: «Άσε με να σπάσω το σπυρί σου», με την τραγουδίστρια να απαντάει: «Άσ’ το να λάμψει, ΠΑΡΑΚΑΛΩ».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice