Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ
Πρώτη δημόσια εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι μετά το Megxit © EPA/NEIL HALL
Celebrities

Η Μέγκαν, ο Χάρι και το «βλέμμα της αγάπης» κάτω από τη βροχή

Οι Σάσεξ στην πιο iconic εμφάνισή τους μετά το Megxit

62224-137655.jpg
Newsroom |

Με τιρκουάζ pencil φόρεμα η Μέγκαν Μαρκλ έκανε το πιο εντυπωσιακό comeback στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά το Megxit.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά το πολύκροτο και πολυσυζητημένο Megxit κατάφεραν να αντιστρέψουν το σε βάρος τους αρνητικό κλίμα και να κάνουν τους φαν της μοναρχίας να παραληρούν με τη ρομαντική φωτογραφία του πρίγκιπα να προστατεύει με την ομπρέλα τη Δούκισσά του στο βροχερό Λονδίνο.

Η Daily Mail γράφει για φωτογραφίες που «κόβουν την ανάσα» και για το «βλέμμα της αγάπης» κάτω από τη βροχή. «Μόνο ο Χάρι και η Μέγκαν μπορούν να κάνουν τόσο ρομαντική μια βροχερή, μουντή μέρα του Λονδίνου», έγραψε ένας φαν των Σάσεξ στα social media. «Θα πρέπει να γραφτούν σενάρια και μυθιστορήματα για αυτό το φωτογραφικό ενσταντανέ», σχολιάζει ένας άλλος χρήστης.

Ο κόσμος της μόδας και τα κορίτσια που ασχολούνται με αυτήν περίμεναν πώς και πώς τη χθεσινή εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ. Η Δούκισσα του Σάσεξ έχει εδώ και καιρό απομονωθεί στον φιλόξενο Καναδά αποφεύγοντας τα φώτα της δημοσιότητας και τους παπαράτσι. Δύο είναι οι λόγοι: η απόφαση του ζεύγους για τη σταδιακή απόσυρσή τους από τη βασιλική οικογένεια και οι περιπέτειές τους με τα ΜΜΕ και κυρίως με τις ταμπλόιντ εφημερίδες. Η χθεσινοβραδινή Μέγκαν ήταν με διαφορά η ομορφότερη Μέγκαν εδώ και πολύ καιρό.

Μέγκαν Μαρκλ
Η Μέγκαν απελευθερωμένη από το βασιλικό πρωτόκολλο © EPA/NEIL HALL


Η Αμερικανίδα επέλεξε ένα τιρκουάζ pencil φόρεμα, δημιουργίας της Βρετανίδας Βικτόρια Μπέκαμ αξίας 950 λιρών. Το επέλεξε για να τονίζει και να επιδείξει το αδυνατισμένο σώμα της μετά τη γέννηση του μικρού Άρτσι. Το φόρεμα, το οποίο στην ιστοσελίδα της Βικτόρια Μπέκαμ, λέει ότι έχει δημιουργηθεί με έμπνευση από την απλότητα ενός T-shirt, έχει κοντά μανίκια, είναι μίντι, ώστε να κολακεύει κάθε φιγούρα και φερμουάρ στο πίσω μέρος.

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ
Η πιο ρομαντική επιστροφή των Σάσεξ κάτω από τη βροχή © EPA/NEIL HALL

Η Δούκισσα του Σάσεξ συνόδευσε το λουκ με ένα μπλε clutch της Στέλλας ΜακΚάρτνεϊ 1.742 λιρών και τις κλασικές μπλε γόβες της Manolo Blahnik. Το μακιγιάζ της ήταν πιο έντονο από άλλες φορές, με σκούρα σκιά στα μάτια και μεταλιζέ κραγιόν. Ούτως ή άλλως η 38χρονη πρώην ηθοποιός δεν χρειάζεται πια να ακολουθεί το πρωτόκολλο της βασιλικής οικογένειας.

Μέγκαν Μαρκλ
Δημιουργία της Βικτόρια Μπέκαν το pencil της Μέγκαν © EPA/NEIL HALL


Το ζεύγος τίμησε και βράβευσε, όπως κάνει κάθε χρόνο, βετεράνους στρατιώτες και στρατιωτικούς που παρά τους τραυματισμούς έχουν προχωρήσει στη ζωή και διακριθεί για τις αθλητικές τους επιδόσεις. Η φράση της Μέγκαν που σχολιάστηκε καθώς σχετίζεται με το δικό της Megxit ήταν η εξής: «Είναι ωραία να γυρίζεις πίσω».



Τη Δευτέρα ο Χάρι και η Μέγκαν θα συναντήσουν τη βασίλισσα Ελισάβετ Β΄ και όλη την υπόλοιπη οικογένεια στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας της Κοινοπολιτείας. Θα είναι η πρώτη συνάντηση των Σάσεξ με τους Ουίνδσορ μετά το Megxit.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice