Πρίγκιπας Ουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον
Πρωτοπόροι στη βασιλική οικογένεια η Κέιτ και ο Ουίλιαμ © Arthur Edwards - WPA Pool/Getty Images/Ideal Images
Celebrities

Ουίλιαμ & Κέιτ:Πρώτη «βασιλική» τηλεδιάσκεψη με παιδιά Δημοτικού

Οι μαθητές πρόσφεραν ένα «εικονικό μπουκέτο» στον Δούκα και τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ

62224-137655.jpg
Newsroom |

Βασιλικά καθήκοντα με τηλεδιάσκεψη. Νέα δεδομένα για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον εν μέσω πανδημίας.

Η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας άρχισε να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις της πανδημίας, της κοινωνικής αποστασιοποίησης και των τηλεδιασκέψεων. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον ως η νέα γενιά της αγγλικής μοναρχίας, πρώτοι εγκαινίασαν την πραγματοποίηση των βασιλικών του καθηκόντων μέσω βιντεοκλήσης. Η πρώτη βιντεοκλήση του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ ήταν με μαθητές Δημοτικού, των οποίων οι γονείς εργάζονται στον ιατρικό κλάδο και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του μετώπου εναντίον του νέου κορωνοϊού.

Ο 27χρονος Ουίλιαμ και η 38χρονη Κέιτ συγκινήθηκαν και γέλασαν με τους μικρούς του Δημοτικού του Κάστερτον και έλαβαν το πρώτο τους «εικονικό» μπουκέτο από χάρτινα λουλούδια.

Το πριγκιπικό ζεύγος κάλεσε τους μαθητές από το σπίτι τους στο Νόρφολκ, συνομίλησε με τους μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό. Είναι οι δάσκαλοι που φροντίζουν τα παιδάκια των γιατρών και των νοσηλευτών που εργάζονται νυχθημερόν στα νοσοκομεία του Εθνικού Συστήματος Υγείας του Ηνωμένου Βασίλειου. Κάποιοι από τους γονείς των μαθητών εργάζονται σε σούπερ μάρκετ.  Ένας 9χρονος χάρισε στην Κέιτ ένα εικονικό μπουκέτο λουλούδια και τους έκαναν διάφορες ερωτήσεις προκαλώντας τους γέλιο.

Η Κέιτ Μίντλετον, casual ντυμένη στο σπίτι της. Φορά μια ανοιξιάτικη κροκί μπλούζα από τα Zara με φαρδιά μανίκια και χρυσά σκουλαρίκια σε σχήμα φύλλων φτέρης των 165 λιρών. 

Prince William and Kate video call school children during coronavirus lockdown

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice