Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι ©EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA
Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι ©EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA
Celebrities

Μέγκαν και Χάρι θα πληρώνονται 1 εκατ. δολάρια για κάθε διάλεξη

Υπέγραψαν συμβόλαιο με το Harry Walker Agency, με το οποίο συνεργάζονται και οι Ομπάμα, Κλίντον, Όπρα Γουίνφρεϊ

Το πρώην βασιλικό ζεύγος, Μέγκαν και Χάρι, θα πληρώνονται με 1 εκατ. δολάρια για κάθε διάλεξη που θα δίνουν.

Μετά το Megxit και την πρόσφατη απόρριψη του ιδρύματός τους, όλοι αναρωτιόντουσαν ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του διάσημου ζευγαριού. Όπως φαίνεται, βρήκαν γρήγορα την άκρη και έκλεισαν συμβόλαιο που διασφαλίζει ότι θα πληρώνονται με 1 εκατ. δολάρια για κάθε τους ομιλία.

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι, τέλος Ιουνίου, προσέλαβαν μάνατζερ για αυτήν την δραστηριότητα και ξεκίνησαν συνεργασία με το Harry Walker Agency, εταιρεία με την οποία συνεργάζονται και άλλοι διάσημοι ομιλητές όπως οι Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα, Μπιλ και Χίλαρι Κλίντον και Όπρα Γουίνφρεϊ.

Σύμφωνα με το περιοδικό "Town & Country", το πρώην βασιλικό ζεύγος θα πραγματοποιεί διαλέξεις αναπτύσσοντας θέματα σημαντικά για τη ζωή και τον κόσμο. «Τα θέματα θα αφορούν σε μεγάλο βαθμό τα κοινωνικά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος τώρα, συμπεριλαμβανομένης της φυλετικής δικαιοσύνης και της ισότητας των φύλων, της ψυχικής υγείας, των ζητημάτων που επηρεάζουν τις γυναίκες και τα κορίτσια και το περιβάλλον, καθώς και τις αλληλεπιδράσεις αυτών των θεμάτων... Πολλοί από τους τομείς και τα θέματα που θα καλύπτονται στις διαλέξεις θα σχετίζονται με το ίδρυμα και την αποστολή του Archewell, που είναι η νέα τους φιλανθρωπική οργάνωση», αναφέρει το περιοδικό.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice