Η Δέσποινα Βανδή με την κόρης της, Μελίνα Νικολαΐδη
Η Δέσποινα Βανδή με την κόρης της, Μελίνα Νικολαΐδη
Celebrities

Πώς μεγάλωσαν οι κόρες γνωστών προσώπων της showbiz

Αχ πώς περνούν τα χρόνια...

Οι κόρες των Εβελίνας Παπούλια, Τζένης Μπαλατσινού, Εύης Αδάμ, Δέσποινας Βανδή, Μιμής Ντενίση, Βίκυς Σταυροπούλου και Κάτιας Ζυγούλη στο πέρασμα του χρόνου

Πολλοί διάσημοι έλληνες τραγουδιστές, ηθοποιοί, πολιτικοί κ.ά. ποζάρουν με τα παιδιά τους καθημερινά σε διάφορα lifestyle περιοδικά και με αυτό τον τρόπο αισθανόμαστε το μεγάλωμα αυτών των παιδιών σαν προσωπική μας υπόθεση. Άλλοι βέβαια προσπαθούν να προφυλάσσουν πιο πολύ την προσωπική τους ζωή και, όταν βλέπουμε τα παιδιά τους σε κάποια δημόσια εμφάνιση, αναρωτιόμαστε πόσο γρήγορα περνούν τα χρόνια και δεν μπορούμε να τα αναγνωρίσουμε. Ιδού, λοιπόν, οι κόρες 7 διάσημων Ελληνίδων και πώς άλλαξαν από την παιδική ηλικία έως την ενηλικίωση.

Η ταλαντούχα Αφροδίτη Λιάντου, κόρη της Εβελίνας Παπούλια και του Γιώργου Λιάντου, είναι πλέον 21 ετών και ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι καθώς διαθέτει μια υπέροχη φωνή.

 

Η Αμαλία Κωστοπούλου, κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου, έκλεισε φέτος τα 23 της χρόνια και ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες.  

Η Νεφέλη Λιβιεράτου, κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου, είναι 20 χρονών και σπουδάζει στην Αγγλία. Η ομοιότητα με τη μαμά της είναι συγκλονιστική, όπως και η ομορφιά τους.

nefeli-livieratou-mikri.jpg

nefeli-livieratou.jpg

Η Μελίνα Νικολαΐδη, κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, είναι μόλις 16 ετών. Παρά το νεαρό της ηλικίας της τραγουδάει φανταστικά και χορεύει ακόμα καλύτερα και από τη μαμά της.

Η Μαριτίνα Ντενίση, κόρη της Μιμής Ντενίση και του Σωτήρη Πολύζου, έκλεισε μόλις τα 20 της χρόνια με μία φαντασμαγορική ροζ τούρτα στο πλευρό των γονιών της.

 

Η όχι και τόσο μικρή πλέον, με καταπληκτική καριέρα στο θέατρο και την τηλεόραση, Δανάη Μπάρκα, κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου και του Νώντα Μπάρκα, είναι 27 χρονών, κατάξανθη και πιο όμορφη από ποτέ.

Τελευταία είναι η πιο μικρή της παρέας −που όσο να 'ναι αργεί ακόμα λίγο να ενηλικιωθεί− και ανήκει σε μία από τις πιο αγαπημένες οικογένειες της ελληνικής showbiz. Η Αναστασία Ρουβά, κόρη της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά, είναι μόνο 11 ετών αλλά πανέμορφη, γλυκύτατη  και φτυστή ο Σάκης!

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice