Οι διάσημοι που ανακοίνωσαν τους αρραβώνες τους στο instagram

Η ώρα η καλή, με ένα κλικ!

Brooklyn Beckham, Jordan Dunn, Martha Hunt και άλλοι διάσημοι που ανακοίνωσαν τους αρραβώνες τους μέσω instagram.

Η αγάπη είναι παντού και έφτασε μέχρι το ίνσταγκραμ! Mπορεί το 2020 να είναι μία χρονιά πολύ περίεργη, δύσκολη και τελείως μα τελείως διαφορετική από ό,τι έχουμε μέχρι στιγμής ζήσει, όμως τίποτα δεν φαίνεται να σταματάει τους celebrity αρραβώνες από το να ανακοινώνονται στο ίνσταγκραμ μήνας μένει, μήνας βγαίνει. Παρακάτω θα βρεις μερικούς από όσους έχουν συζητηθεί περισσότερο μέχρι στιγμής, από γιους ποδοσφαιριστών μέχρι και super models. Εμείς να ευχηθούμε η ώρα η καλή και να δώσουμε το like μας.

Brooklyn Beckham και Nicola Peltz

Ο πιο πρόσφατος και πιο πολυσυζητημένος αρραβώνας είναι σίγουρα εκείνος του Brooklyn Beckham με την Βρετανίδα Nicola Peltz (μοντέλο και ηθοποιός η ίδια), ο οποίος ανακοινώθηκε μόλις την προηγούμενη εβδομάδα από το προφίλ του νεαρού μέλος της οικογένειας Beckham στο ινσταγκραμ. Το caption από κάτω ήταν μέσα στην γλύκα, με τον ίδιο να δηλώνει πως είναι ο πιο τυχερός άνδρας του κόσμου. Όσο για την Nicola, έγινε γνωστή για τον ρόλο της ως Bradley Martin στην πετυχημένη σειρά Bates Motel, ενώ ίσως την πήρε το μάτι σου και στην ταινία Age of Extinction. O πατέρας της είναι ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Νelson Peltz, ιδρυτικό μέλος της εταιρίας Trian Fund Management και η Nicola αποτελεί ένα από τα οχτώ (!) παιδιά της οικογένειας που έχει κάνει με την τρίτη (!!) σύζυγό του, το μοντέλο Claudia Heffner. Ένας από τους αδερφούς της Nicola είναι ο Brad, διάσημος παίχτης του hockey, ενώ ένας ακόμα είναι ο Will, επίσης ηθοποιός.

Billie Lourd και Austen Rydell

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @avstenrydell στις

Η γνωστή νεαρή ηθοποιός και κόρη της αγαπημένης μας Carrie Fisher αρραβωνιάστηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Austen Rydell και τα νέα έγιναν δημόσια όταν ο ίδιος ανέβασε φωτογραφίες των δυο τους ανά τα χρόνια, επιθυμώντας να γιορτάσει τις πολλές όμορφες στιγμές που έχουν ήδη ζήσει. Ξεκίνησαν να βγαίνουν ραντεβού το 2015, όμως η σχέση τους έχει περάσει από διάφορα στάδια, με χωρισμούς και συχνές επανασυνδέσεις. Ανάμεσα στις περιόδους που είχαν πάρει απόσταση, η Billie τα έφτιαξε προσωρινά με τον ηθοποιό Taylor Lautner (ναι, τον τύπο που έπαιζε στο Twilight και ήταν μονίμως topless).

 

Jenna Dewan και Steve Kazee

H πρώην σύζυγος του Channing Tatum ξεκίνησε να βγαίνει ραντεβού με τον Steve Kazee το 2018, λίγους μήνες αφού το διαζύγιό της με τον πρώην άνδρα της έγινε επίσημο. Οι δυο τους ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί το 2019 ενω πριν λίγους μήνες δημοσίευσαν την πρώτη φωτογραφία με την Jenna να φοράει ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι αρραβώνων. Oνόμασαν την κόρη τους Callum Michael Rebel Kazee αλλά φαίνεται πως ο γάμος θα αργήσει λίγο να συμβεί, λόγω Covid και καραντίνας. Όσο για τον Channing Tatum, παρόλο που τα αισθηματικά του ίδιου φαίνονται να έχουν περισσότερα σκαμπανεβάσματα (τα φτιάχνει και χωρίζει με την τραγουδίστρια Jessie J), πηγές του πρώην ζευγαριού λένε πως είναι πάρα πολύ χαρούμενος για την Jenna και όλες τις χαρές που της έχει φέρει η ζωή.

 

Η Jourdan Dunn

Το γνωστό supermodel είναι γνωστό για το πόσο εκτιμά την προσωπική της ζωή να παραμένει ιδιωτική, έτσι δεν γνωρίζουμε με ποιον ακριβώς είναι αρραβωνιασμένη! Όσες φορές θέλησε να μοιραστεί τρυφερές στιγμές με το αγόρι της, μονίμως θολώνει το πρόσωπό του, έτσι ώστε να μην αποκαλύψει ποτέ την ταυτότητά του. Ένα celebrity μυστήριο. Πάντως ανέβασε μία φωτογραφία του εαυτού τους με ένα ΤΕ-ΡΑ-ΣΤΙ-Ο δαχτυλίδι και την συμπλήρωσε γράφοντας πως πλέον θα ονομάζεται Jourdan Dunn Hamilton. Οι φαν της πιστεύουν ότι πρόκειται να παντρευτεί τον ράπερ Dion “Sincere” Hamilton. Υπενθυμίζουμε πως η Jourdan έμεινε έγκυος όταν ήταν 19 ετών και αποφάσισε να μεγαλώσει τον γιο της Riley ολομόναχη.

 

Martha Hunt και  Jason McDonald

Το μοντέλο της Victoria's Secret και ο φωτογράφος αγαπημένος της ανακοίνωσαν ότι σκοπεύουν να παντρευτούν τον Ιανουάριο του 2020 και μοιράστηκαν με τους φαν τους μερικές πολύ όμορφες και ρομαντικές φωτογραφίες. O McDonald έκανε την κρίσιμη ερώτηση όσο οι δυο τους βρίσκονταν σε διακοπές στο νησί Harbour, στις Μπαχάμες και μάλιστα χρειάστηκε την βοήθεια του σκύλου τους! Έδεσε στο κολάρο του το δαχτυλίδι αρραβώνων και μαζί ρώτησαν την Martha αν θέλει να γίνει η Mrs. McDonald.

 

Leigh Anne Pinnock και Andre Gray

Η γλυκύτατη τραγουδίστρια των Little Mix είπε το μεγάλο "ναι" στον Βρετανό ποδοσφαιριστή και εκλεκτό της καρδιάς της αφού της έκανε έκπληξη όσο γιόρταζαν την τέταρτη επέτειό τους. Eξαιτίας της καραντίνας στο Λονδίνο, ο Andre έκανε την πρόταση γάμου στον κήπο του σπιτιού τους, αφού διακόσμησε το περιβάλλον με πολλά φωτάκια και οργάνωσε ένα ρομαντικό πικ νικ. Η Leigh πάντως μάλλον δεν είχε ιδέα για τα σχέδιά του, καθώς φαίνεται να μην μπορεί να το πιστέψει.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice