10 κορίτσια της σοουμπίζ που έχασαν πολλά κιλά
Adele / © Jason Merritt/Getty Images
Celebrities

10 κορίτσια της σοουμπίζ που έχασαν πολλά κιλά

Και πώς κατάφεραν να αδυνατίσουν

10 κορίτσια της σόουμπιζ που έχασαν πολλά κιλά χωρίς να χάσουν το στιλ τους.

Τα σενάρια των ταινιών ή της ζωής τις θέλουν άλλοτε παχουλές και άλλοτε αδύνατες. Ένας ρόλος, μια εγκυμοσύνη, μια κακή ψυχολογική κατάσταση άλλαξαν το σώμα αυτών των γυναικών. Όμως η κατάσταση ήταν αναστρέψιμη. Βλέπουμε μερικά κορίτσια του entertainment  που έχασαν πολλά κιλά και μαθαίνουμε το πώς. Εντάξει, έραψαν το στόμα και άρχισαν τη γυμναστική - δεν υπάρχουν άλλα «μαγικά» για να χάσεις βάρος και να μη χάσεις την υγεία σου. 

Adele

Μα με κιλά, μα με χωρίς κιλά, το κορίτσι είναι κορίτσαρος. Η Adele, αφότου βγήκε στο πάλκο, ήταν ζουμπουρλούδικο. Όμως δεν έδειχνε να τη νοιάζει. Ώσπου το 2012, με τη γέννηση του γιου της, αποφάσισε να ακολουθήσει το μονοπάτι της υγιεινής διατροφής. Καταρχάς, έκοψε το τσάι μαχαίρι. Τρώει φρούτα, καθαρή πρωτεΐνη, λαχανικά και γυμνάζεται

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele) on

Η Adele έχασε περισσότερα απο 40 κιλά, γεγονός που δεν άρεσε σε όλους. Λέτε να τη νοιάζει; Μπααα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele) on

Ρενέ Ζελβέγκερ

«Το ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς»: Στο πλαίσιο προώθησης της ταινίας δημιουργείται ο απαραίτητος σάλος γύρω από τον αγώνα της Ρενέ Ζελβέγκερ να γίνει στρουμπουλότερη κατά οκτώ κιλάκια. Η κανονικού μεγέθους Ρενέ συνεργάστηκε με επαΐοντα διατροφολόγο, ο οποίος ανέτρεψε τις γαστριμαργικές της συνήθειες ταΐζοντάς την τηγανιτές πατάτες, τζανκ φουντ και υδατάνθρακες. Οποία φρίκη για μία οπαδό της υγιεινής ζωής και διατροφής! Η ταλαντούχα και χαριτωμένη ηθοποιός ακολούθησε νέο πρόγραμμα πάχυνσης, όταν δέχτηκε να πρωταγωνιστήσει και στο σίκουελ της ταινίας. «Αυτή τη φορά μου ήταν εξαιρετικά εύκολο να παχύνω. Απλά μαθηματικά. Το πρωινό μου περιελάμβανε τέσσερις φέτες ψωμιού αλειμμένες με τυρί σε μορφή κρέμας» δήλωσε η Ζελβέγκερ.

bridget-jones-documentary.jpg

Αμέσως μετά τα Weight Watchers προσέφεραν 3.200.000 δολάρια στη Ρενέ, προκειμένου να την σπονσοράρουν και να αναλάβουν την επιστροφή της στη χώρα των αδυνάτων.

22263754.jpg

Ντριου Μπάριμορ

Από μικρό παιδί στη δημοσιότητα και τα προβλήματα. Φλέρταρε με τα ναρκωτικά και τον αλκοολισμό, ώσπου αποφάσισε να ξεφύγει από όλα αυτά.

drew.jpg
Ντριου Μπάριμορ / © EPA/JEREMY PIPER

Μπήκε σε κλινική απεξάρτησης, πήρε διαζύγιο από τον σύζυγο, και μαζί με τα άσχημα χούγια, έχασε και πολλά κιλά. Τη μεγάλη απόφαση για δίαιτα την έλαβε στα γυρίσματα μιας σειράς του Netflix. Αύξησε σημαντικά τις πρωτεΐνες στα γεύματά της, άρχισε την εντατική γυμναστική και είδε το σώμα της απαλλαγμένο από 10 κιλά.

Νάταλι Πόρτμαν

Η Νάταλι είναι ένα κανονικό προς αδύνατο κορίτσι. Όταν όμως της προτάθηκε ο ρόλος για τον «Μαύρο κύκνο», ρόλος για τον οποίο σήκωσε και το Όσκαρ, της ζητήθηκε να μείνει πετσί και κόκκαλο.

Κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες για να χάσει κιλά, που είναι και λογικό - τι είχε να χάσει; Τελικά έχασε 10 κιλά με πολλή γυμναστική και μια δίαιτα εγκεκριμένη από διαιτολόγο.

Κιμ Καρντάσιαν

Η Κιμ ξεχωρίζει για τις καμπύλες της και τον πωπό της, αλλά δεν είχε πάντα αυτή τη σέξι σιλουέτα. Όταν ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της, το 2015, έφτασε τα 90 κιλά, νούμερο απαγορευτικό για την Κιμ και τις μπίζνες της.

15727557.jpg
Κιμ Καρντάσιαν / EPA/PETER FOLEY

Μόλις γέννησε, έπεσε στην εντατική γυμναστική και τις δίαιτες και κατόρθωσε να χάσει μέχρι και το τελευταίο έξτρα δράμι.

Λένα Ντάναμ

Η δημιουργός και πρωταγωνίστρια του τολμηρού «Girls», αυτό το κορίτσι με τα τατού και τα «πάχη μου τα κάλλη μου» attitude, από τότε που τη μάθαμε ήταν ένα ζουμερή. Και σέξι! Κάποτε είπε να αδυνατίσει και επισκέφτηκε την πέρσοναλ τρέινερ των σελέμπριτις Τρέισι Άντερσον. Όταν το έμαθαν αυτό οι φαν της, αντέδρασαν, καθώς η Λένα είναι ένα εναλλακτικό κορίτσι με περιεχόμενο, που δεν δείχνει να στρεσάρεται με τα πρότυπα ομορφιάς.

13525456.jpg
Λένα Ντάναμ / © EPA/PAUL BUCK

Δεν υπάκουσε, έχασε τελικά κάποια κιλάκια, αλλά κρίνοντας από τις τελευταίες αναρτήσεις της στο instagram, στην καραντίνα έφαγε λίγο παραπάνω. Όπως όλοι μας άλλωστε, και μπράβο μας. Ο ιός θέλει καλοπέραση.

Μαράια Κάρεϊ

Τη γνωρίσαμε στα 90s κανονική, αλλά είναι γνωστό σχεδόν σε όλους ότι η Μαράια αδυνάτισε πολύ. Έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες της από το παρελθόν που πιστοποιούν την τεράστια διαφορά.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Όταν όμως μιλάμε για τη Μαράια, ακούμε μόνο τη θεϊκή φωνή και απολαμβάνουμε το πλούσιο μπούστο. Τίποτα άλλο δεν μετράει.

Μπρίτνεϊ Σπιρς

Σχολιάζεται για διάφορα από τους κουτσομπόληδες. Ένα από αυτά τα διάφορα είναι και το πτυσσόμενο του σώματός της. Η Μπρίτνεϊ χάνει και παίρνει βάρος συχνά πυκνά.

12955012.jpg
Μπρίτνεϊ Σπιρς / © EPA/MICHAEL NELSON

Τα περισσότερα κιλά πάντως τα πήρε όταν αντιμετώπισε ένα ψυχολογικό breakdown. Μόλις συνήλθε, έχασε ό,τι θεωρούσε παραπανίσιο και είναι πάλι μια σκανδαλιάρα συλφίδα.

Τίφανι Θίσεν

Το αγαπάει το φαγητό η ηθοποιός που γνωρίσαμε στα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» και παλαιότερα στο «Πριν χτυπήσει το κουδούνι». Φωτογραφίζεται συχνά μαγειρεύοντας ή τρώγοντας.

Κορίτσι πλασμένο θαρρείς για μαμά, γεμάτο υγεία και όρεξη για ζωή. Έβαλε κάποια κιλά, κοντά 15, στις εγκυμοσύνες, αλλά τα έχασε με τη βοήθεια της πέρσονας τρέινερ Κάθι Κέλερ, που της έδωσε συγκεκριμένη δίαιτα και την έβαλε σε πρόγραμμα γυμναστικής.

Pink

Πάχυνε κατά την εγκυμοσύνη, όπως όλες οι γυναίκες. Βέβαια, η Pink είναι αλήθεια ότι παραπάχυνε, παίρνοντας 24 κιλά. Μόλις έπαψε να είναι ενδιαφέρουσα, το γύρισε στα υγιεινά κόβοντας τσιζκέικ και πίτες.

20674815.jpg
Pink / © EPA/NINA PROMMER

Ζήτησε βέβαια και τη συνδρομή ενός πέρσοναλ τρέινερ. Σήμερα είναι τζιτζί.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice