Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι
Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι © EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA
Celebrities

Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι: Αυτό το τραγούδι χόρεψαν στον γάμο τους

Νέες άγνωστες πτυχές από την ημέρα που παντρεύτηκε το ζευγάρι - Τι αναφέρει το νέο βιβλίο «Finding Freedom».

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Ακούστε το τραγούδι που χόρεψαν στον γάμο τους η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι, σύμφωνα με το νέο βιβλίο «Finding Freedom».

Αρκετοί αναρωτιούνται μέχρι και σήμερα για το ποιο ήταν το τραγούδι που χόρεψαν στον γάμο τους η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι.

Το νέο βιβλίο «Finding Freedom», εκτός από το να φωτίζει το πώς φθάσαμε στο Megxit, φέρνει στο φως και άγνωστες πτυχές από τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Απόσπασμα που δημοσίευσε το People αποκάλυψε ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ χόρεψαν ένα ιδιαίτερα ρομαντικό τραγούδι, με στίχους που «ξεχειλίζουν» από αγάπη και έρωτα. Ειδικότερα, οι συγγραφείς του βιβλίου «Finding Freedom» υποστηρίζουν ότι «ήταν χαρούμενοι τη μεγάλη μέρα -με τον πρώτο τους χορό (να είναι) το "I' m in Love" του Wilson Pickett, διάσημου τραγουδιστή της soul τη δεκαετία του 1960».

Σύμφωνα με το βιβλίο, μάλιστα, η Μέγκαν Μαρκλ έκανε και εκείνη πρόποση κατά τη διάρκεια της δεξίωσης για τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι.

Ο Pickett, διάσημος Αμερικανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός, εκτός από το «I'm in Love» είναι γνωστός επίσης για πολλές ακόμη επιτυχίες όπως το «In the Midnight Hour» το «Mustang Sally» και το «Funky Broadway». Όπως αποκαλύπτουν οι συγγραφείς του βιβλίου «Finding Freedom», η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι επέλεξαν το «I'm in Love» για τον πρώτο χορό στον γάμο τους.

Ο πρίγκιπας Χάρι παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Μέγκαν Μαρκλ, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο κάστρο του Ουίνδσορ, στις 19 Μαΐου 2018. Το πρώτο τους παιδί, ο Άρτσι, γεννήθηκε στις 6 Μαΐου 2019.

I'm in Love

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice