Γκόλντι Χον: Πλένει πιάτα και χορεύει
Γκόλντι Χον / EPA/SOEREN STACHE
Celebrities

Γκόλντι Χον: Πλένει πιάτα και χορεύει

Υπό τους ήχους των OutKast

Η Γκόλντι Χον χορεύει πλένοντας πιάτα και δείχνει πως οι δουλειές του σπιτιού μπορεί να γίνουν ευχάριστη διαδικασία.

Σε ένα βίντεο που ανέβασε στο instagram την Παρασκευή, η Γκόλντι Χον δείχνει πως το πλύσιμο των πιάτων δεν είναι απαραίτητα μια ανιαρή και βαρετή διαδικασία.

Η 74χρονη ηθοποιός χορεύει το «Hey Ya» των OutKast, που ακούγεται από το βάθος στο τέρμα βόλιουμ, και την ίδια στιγμή πλένει και σκουπίζει τα πιάτα.

Στα χορευτικά την ακολουθεί ο Μπόστον, γιος του συντρόφου της τα τελευταία 37 χρόνια, Κερτ Ράσελ, ενώ στο χοροθεατρικό της συμμετέχουν ως κοινό ο Κερτ και ο σκύλος της οικογένειας.

Η Γκόλντι φορά τα αθλητικά της και δείχνει πιο νέα και κεφάτη από ποτέ. «Το να πλένεις πιάτα δεν χρειάζεται να είναι αγγαρεία, μπορεί να γίνει χορός. Όλα εξαρτώνται από μας» γράφει στη λεζάντα.

Outkast - Hey Ya! (Official HD Video)

Όταν δεν πλένει πιάτα ή δεν γυμνάζεται ή δεν κάνει διαλογισμό, η Γκόλντι Χον αφιερώνει τον χρόνο της στο πρότζεκτ Mind Up, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που ιδρύθηκε το 2003 για να βοηθήσει τα παιδιά να παλέψουν με το άγχος και το στρες. Με βάση έρευνες που στηρίζονται στη νευροεπιστήμη, τα προγράμματα του Mind Up στοχεύουν στην καλλιέργεια των δεξιοτήτων και την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης των παιδιών.

Με μεγάλη αγάπη για τη Σκιάθο, η Γκόλντι Χον έφερε το σεμινάριο του Mind Up και στο ελληνικό νησί τον Φεβρουάριο του 2020. Αρχικά προκλήθηκαν αντιδράσεις από τη μητρόπολη Χαλκίδας, δόθηκαν όμως οι αμοιβαίες εξηγήσεις και λύθηκαν οι παρεξηγήσεις.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice