Βασίλισσα Ελισάβετ - Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι
Βασίλισσα Ελισάβετ - Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι © Max Mumby/Indigo/Getty Images / ideal images
Celebrities

Τα εκατομμύρια που ζήτησε η Ελισάβετ από Μέγκαν και Χάρι, τα πήρε

Στο ταμείο της Βασιλικής Επιχορήγησης επέστρεψαν τα χρήματα για το κάστρο Γουίνδσορ

62224-137655.jpg
Newsroom |

Μέγκαν και Χαρι υπέγραψαν συμβόλαιο με την πλατφόρμα Netflix και κατάφεραν να επιστρέψουν 2,4 εκατομμύρια λίρες που ζητούσε πίσω η βαίλισσα Ελισάβετ

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ επέστρεψαν τα 2,4 εκατομμύρια λίρες που είχαν χρησιμοποιήσει για να ανακαινίσουν ένα σπίτι στην έκταση του Κάστρου του Γουίνδσορ, αφού υπέγραψαν συμβόλαιο με την πλατφόρμα Netflix για την παραγωγή τηλεοπτικών προγραμμάτων.

Το Φρόγκμορ Κότατζ έγινε πέρσι η επίσημη κατοικία του ζεύγους. Όμως, αφού ανακοίνωσαν τον Ιανουάριο ότι θα επιδιώξουν μια επαγγελματική καριέρα εκτός της βασιλικής οικογένειας, ο Χάρι και η Μέγκαν γνωστοποίησαν ότι θα επιστρέψουν τα χρήματα που έλαβαν ως επιχορήγηση για την ανακαίνιση του σπιτιού τους.

Ένας εκπρόσωπος του ζεύγους είπε ότι ο Δούκας του Σάσεξ, δηλαδή ο Χάρι, κατέθεσε το ποσό στο ταμείο της Βασιλικής Επιχορήγησης. Τα χρήματα αυτά «καλύπτουν πλήρως το κόστος της αναγκαίας ανακαίνισης στο Φρόγκμορ Κότατζ, μια ιδιοκτησία της αυτής μεγαλειότητας της βασίλισσας (Ελισάβετ) το οποίο θα παραμείνει κατοικία του Δούκα και της οικογένειάς του στο Ηνωμένο Βασίλειο», πρόσθεσε.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice