Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι είναι έγκυος
© Victor Boyko/Getty Images
Celebrities

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι είναι έγκυος

Το ανακοίνωσε στο instagram

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι είναι έγκυος και γράφει τις σκέψεις της σε ένα κείμενο προβληματισμού στη Vogue.

Τελευταία το instagram της Έμιλι Ραταϊκόφσκι έχει μετατραπεί σε εργαστήριο παραγωγής ειδήσεων. Πρόσφατα μας ενημέρωσε πως στα πρώτα βήματά της έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από φωτογράφο, και τώρα ότι είναι έγκυος. Το νέο κάνει το απόλυτο μπαζ και όλο το ίντερνετ δηλώνει έτοιμο για τα αγκού και τα κουπεπέ.

Η Έμιλι παντρεύτηκε το 2018 με τον Sebastian Bear-McClard. Τα χαρμόσυνα νέα κατέγραψε σε βίντεο η φίλη της Λένα Ντάναμ, η δημιουργός και πρωταγωνίστρια της σειράς «Girls».

Η Έμιλι ποζάρει επίσης στο εξώφυλλο της Vogue με την ελαφρώς για την ώρα φουσκωμένη κοιλίτσα της, ενώ σε κείμενό της στο περιοδικό εκφράζει τη συγκίνησή της για την επερχόμενη μητρότητα, αλλά και τους προβληματισμούς της. «Ποιο θα είναι αυτό το άτομο; Τι είδους γονείς θα γίνουμε εμείς; Πόσο θα αλλάξει η ζωή μας και το ποιοι είμαστε; Αυτό είναι ένα θαυμάσιο και τρομακτικό κόνσεπτ, που μας καθιστά αβοήθητους και ταπεινούς».

Instagram (@emrata)

Πάντως το μεγαλύτερο μέρος του πονήματος της Έμιλι αφορά το αν κυοφορεί αγόρι ή κορίτσι, ποια στερεότυπα που ισχύουν ακόμα στην κοινωνία θα πρέπει να ανατρέψει ως μάνα και ποιες προκλήσεις θα κληθεί να αντιμετωπίσει στην ανατροφή του παιδιού της.

Το 29χρονο μοντέλο διευκρινίζει πως επιθυμεί να μάθει το φύλο του παιδιού της από το ίδιο το παιδί, όταν θα φτάσει στην ηλικία των 18 και αποφασίσει για την ταυτότητά του. Όσο προοδευτική και αν παλεύει να είναι, εξομολογείται ότι από μικρή ήθελε μια κόρη, και μάλιστα μια μικρογραφία του εαυτού της. Αν και αναγνωρίζει ότι ένα κορίτσι θα πρέπει να αντιμετωπίσει τις συγκρίσεις με τη διάσημη μαμά του. Υποπτεύεται πάντως πως ο άνδρας της επιθυμεί ενδόμυχα αγόρι. Δηλώνει πως η ανατροφή ενός γιου θα τη φόβιζε, με την έννοια ότι υπάρχουν πολλοί «bad guys» εκεί έξω που την έχουν τραυματίσει.

Instagram (@emrata)

Ο γλυκούλης σύζυγος Sebastian Bear-McClard συνηθίζει να λέει «είμαστε έγκυος» και η Έμιλι απαντά: «Παρά το γεγονός ότι έχω έναν αγαπημένο σύντροφο και πολλούς φίλους που είναι έτοιμοι να μοιραστούν όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της εγκυμοσύνης τους, σε τελική ανάλυση είμαι μόνη μου με το σώμα μου σε αυτή την εμπιρία».

Το κείμενο κλείνει με αισιοδοξία. «Αντί να νιώθω φόβο, νιώθω γαλήνη. Ήδη μαθαίνω από το άτομο που βρίσκεται μέσα στο σώμα μου. Είμαι γεμάτη από ένα θαύμα». Με ένα πόνο, Έμιλι!

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice