Ο πρίγκιπας Χάρι
Ο πρίγκιπας Χάρι © EPA / FACUNDO ARRIZABALAGA
Celebrities

Πρίγκιπας Χάρι: Προσφεύγει στη δικαιοσύνη κατά ταμπλόιντ

Κατέθεσε φάκελο ενώπιον του Ανώτατου Δικαστηρίου στο Λονδίνο

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Πρίγκιπας Χάρι: Γιατί αποφάσισε να προσφύγει κατά γνωστού ταμπλόιντ - Το δημοσίευμα που τον ενόχλησε και η παλαιότερη προσφυγή της Μέγκαν Μαρκλ.

Εκ νέου στη δικαιοσύνη προσφεύγει ο Χάρι, καθώς κατηγορεί για συκοφαντική δυσφήμιση τον όμιλο Associated Newspapers, που εκδίδει την ταμπλόιντ Mail on Sunday, μετά και τη προσφυγή που είχε καταθέσει παλαιότερα η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ

Σύμφωνα με την Telegraph και το πρακτορείο ειδήσεων PA, η νομική ομάδα του ζευγαριού κατέθεσε τον φάκελο στα τέλη Νοεμβρίου ενώπιον του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λονδίνου, σχετικά με ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε τον Οκτώβριο από τη Mail on Sunday, την κυριακάτικη έκδοση της Daily Mail.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, στο εν λόγω άρθρο αναφερόταν πως ο πρίγκιπας Χάρι δεν είχε πλέον επαφές με το Βασιλικό Ναυτικό (Royal Marines) από τότε που αποσύρθηκε από τη βασιλική οικογένεια τον περασμένο Απρίλιο. Κάτι, ωστόσο, που δεν ευσταθεί, καθώς ο πρίγκιπας Χάρι είχε ανέκαθεν στενές σχέσεις με τον στρατό, αφού είχε υπηρετήσει σε αυτό επί 10 χρόνια και είχε πραγματοποιήσει διάφορες αποστολές στο Αφγανιστάν.

Η Μέγκαν Μαρκλ έχει προσφύγει παλαιότερα κατά του ομίλου Associated Newspapers, κατηγορώντας τον ότι παραβίασε την προσωπική ζωή της δημοσιεύοντας αποσπάσματα από μια επιστολή προς τον πατέρα της Τόμας Μαρκλ, τον Αύγουστο του 2018.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice