Μέγκαν Μαρκλ
Μέγκαν Μαρκλ © Twitter / Cnn
Celebrities

Μέγκαν Μαρκλ: Η συγκίνησή της για τους ήρωες της πανδημίας

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της αποβολής

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Μέγκαν Μαρκλ: Η συγκίνηση της Δούκισσας του Σάσεξ κατά τη διάρκεια μηνύματός της στο CNN για τους ήρωες της πανδημίας του κορωνοϊού.

H Μέγκαν Μαρκλ μίλησε για τους αφανείς ήρωες της πανδημίας του κορωνοϊού σε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμά της για το CNN, όπου δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

Η Μέγκαν Μαρκλ καθισμένη σε ένα ξύλινο παγκάκι μιλά για τις δυσκολίες του 2020 και αναφέρεται στις πράξεις αλληλεγγύης που συμβαίνουν καθημερινά δίπλα μας. «Είδαμε κοινότητες να βγαίνουν μπροστά και να αναλαμβάνουν δράση. Όταν τα προγράμματα σίτισης παιδιών σταμάτησαν, είδαμε τους γείτονές μας να διασφαλίζουν ότι αυτά τα παιδιά θα λάμβαναν τη διατροφή που χρειάζονταν. Εμείς ως κοινότητα ήμασταν εκεί για να παραδώσουμε τρόφιμα σε ευάλωτα άτομα και είδαμε τη δύναμη του ανθρώπινου πνεύματος. Έχουμε τη δύναμη να υπενθυμίσουμε στους άλλους ότι υπάρχει ελπίδα». 

 

Το βιντεοσκοπημένο μήνυμα της Μέγκαν Μαρκλ, αποτέλεσε την πρώτη δημόσια εμφάνιση της έπειτα από το αποκαλυπτικό άρθρο της στους New York Times, στο οποίο εξομολογούταν ότι τον περασμένο Ιούλιο είχε μια αποβολή.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice