Κιμ Καρντάσιαν - Κάνιε Γουέστ
Κιμ Καρντάσιαν - Κάνιε Γουέστ © EPA / RINGO CHIU
Celebrities

Διαζύγιο για Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ;

Τα προβλήματα φαίνεται ότι εμφανίστηκαν στα μέσα του 2020

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Κιμ Καρντάσιαν - Κάνιε Γουέστ: Δημοσιεύματα για χωρισμό του ζευγαριού μετά από έξι χρόνια - Τι λένε πηγές από το περιβάλλον της Κιμ.

Διαζύγιο παίρνουν η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ μετά από έξι χρόνια γάμου, σύμφωνα με δημοσιεύματα που έχουν βρει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες. 

Όπως αναφέρει το Vanity Fair, ήδη η Κιμ Καρντάσιαν προσέλαβε μία από τις καλύτερες δικηγόρους σε θέματα διαζυγίων, τη Laura Wasser, η οποία την είχε εκπροσωπήσει και στο διαζύγιο που πήρε από τον Κρις Χάμφρεϊς το 2011, ενώ είχε αρκετές διάσημες πελάτισσες, όπως η Αντζελίνα Τζολί και η Χάιντι Κλουμ.

Τα προβλήματα στο γάμο της τηλεπερσόνας με τον μουσικό φαίνεται να άρχισαν στα μέσα του 2020 για «διάφορους λόγους» και οι προσπάθειες που έγιναν για να σώσουν τη σχέση δεν ήταν αρκετές για να απομακρύνουν τελική από τη σκέψη τους το διαζύγιο. 

Πηγές από το περιβάλλον της Κιμ Καρντάσιαν ξεκαθαρίζουν ότι θέλει να επικεντρωθεί στις σπουδές της για να γίνει δικηγόρος. «Σκέφτεται σοβαρά να επικεντρωθεί στις σπουδές της και να δώσει εξετάσεις για να γίνει δικηγόρος και να προωθήσει την καμπάνια της για τις μεταρρυθμίσεις στις φυλακές. Από την άλλη ο Κάνιε λέει συνέχεια ότι θέλει να κατέβει υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ και άλλα τέτοια τρελά και η Κιμ μπούχτισε και με όλα αυτά».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice