Τέιλορ Σουίφτ
Τέιλορ Σουίφτ © EPA / JUSTIN LANE
Celebrities

Σουίφτ: Αγωγή κατέθεσε το θεματικό πάρκο Evermore στη Γιούτα

Λόγω της χρήσης του ονόματος Evermore

62224-137655.jpg
Newsroom |

Το θεματικό πάρκο της Γούτα καταθέτει αγωγή κατά της Τέιλορ Σουίφτ - Πώς το πρόσφατο άλμπουμ της τραγουδίστριας υποστηρίζουν ότι μπέρδεψε τους επισκέπτες.

Το θεματικό πάρκο στη Γιούτα κατέθεσε αγωγή εναντίον της Τέιλορ Σουίφτ για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, λόγω της χρήσης του ονόματος Evermore.

Το θεματικό πάρκο έχει το ίδιο όνομα με το πιο πρόσφατο άλμπουμ της τραγουδίστριας, το οποίο κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2020, κάτι που οι ιδιοκτήτες του θεματικού πάρκου ισχυρίζονται ότι το άλμπουμ και τα διαφημιστικά προϊόντα της Σουίφτ έχουν μπερδέψει τους επισκέπτες του και επηρέασαν αρνητικά τα αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης.

Οι ιδιοκτήτες του θεματικού πάρκου ζητούν εκτός από την κάλυψη νομικών εξόδων, να τους δοθεί και αποζημίωση.

Σύμφωνα με τον διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού του πάρκου, οι επισκέπτες ρωτούν «εάν το άλμπουμ Evermore ήταν αποτέλεσμα συνεργασίας μεταξύ του Evermore και της Τέιλορ Σουίφτ ή υπάρχει κάποιου άλλου τύπου σύνδεση».

Στην πραγματικότητα, το θεματικό πάρκο «προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία... στην οποία ερμηνευτές που απεικονίζουν φανταστικούς χαρακτήρες είναι το κύριο αξιοθέατο», σύμφωνα με την επιστολή που έστειλαν οι ιδιοκτήτες του Evermore στην τραγουδίστρια στα μέσα Δεκεμβρίου του 2020.

Στην επιστολή περιγράφεται ότι με το εμπορικό σήμα Evermore έχει ηχογραφηθεί μουσική και πωλούνται προϊόντα στο θεματικό πάρκο. Σε απάντηση στην αγωγή, οι εκπρόσωποι της Σουίφτ χαρακτήρισαν το θέμα «αβάσιμο… ανούσιο και μάταιο», προσθέτοντας ότι «είναι αδιανόητο πώς υπάρχει κίνδυνος σύγχυσης μεταξύ των πελατών του θεματικού πάρκου και των σχετικών προϊόντων και της μουσικής και των συναφών προϊόντων της κ. Σουίφτ».

Στο Evermore Park πωλούνται «μικρά αυγά δράκου, σήματα αδελφοτήτων» και δεν έχουν καμία σχέση με τα προϊόντα στο website της Τέιλορ Σουίφτ. Η αγωγή κατατέθηκε στις 2 Φεβρουαρίου στο περιφερειακό δικαστήριο της Γιούτα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice