Το μοντέλο Bella Hadid
Το μοντέλο Bella Hadid © EPA / IAN LANGSDON
Celebrities

Μπέλα Χαντίντ: Δώρισε 200.000 δέντρα στο Περού

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Μπέλα Χαντίντ: Δώρισε 200.000 δέντρα στο Περού - Ο σκοπός πίσω από την κίνησή της και η ανάρτησή της στο Instagram.

Το μοντέλο Μπέλα Χαντίντ δώρισε 200.000 δέντρα στο Περού, θέλοντας να βοηθήσει στην αποκατάσταση 403 εκταρίων γης. 

Η Αμερικανίδα μοντέλο, παλαιστινιακής και ολλανδικής καταγωγής κοινοποίησε στο Instagram ένα στιγμιότυπο οθόνης από email που έλαβε από τη μη κερδοσκοπική οργάνωση «One Tree Planted» με αποστολή να βοηθά τις παγκόσμιες προσπάθειες αναδάσωσης. Συγκεκριμένα, στο email αναφέρεται ότι η Μπέλα Χαντίντ δώρισε 200.000 δέντρα, τα οποία θα φυτευθούν στο Περού, στην περιοχή Λορέτο.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η δωρεά της Μπέλα Χαντίντ θα βοηθήσει στην αποκατάσταση 403 εκταρίων γης, που υποβαθμίστηκε από μη βιώσιμες γεωργικές πρακτικές και θα παράσχει πόρους για επικονιαστές, καθώς και βιότοπο για πληθυσμούς άγριων ζώων.

Στην ανάρτηση του στιγμιότυπου από το email, η Μπέλα Χαντίντ έγραψε: «Σε αγαπώ Μητέρα Φύση και όλα όσα προσφέρεις. Σας ευχαριστώ».

 

 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Μπέλα Χαντίντ προχωρά σε μία τέτοια κίνηση. Το 2019 ανακοίνωσε στο Instagram ότι θα δωρίσει 600 δέντρα σε μια προσπάθεια να αντισταθμίσει τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα από τις πολλές πτήσεις που έκανε, ενώ ταξίδευε για επαγγελματικούς λόγους και φαίνεται ότι επικεντρώνει ακόμη την περιβαλλοντική δράση της στις αναδασώσεις. Τότε είχε συνεισφέρει στη φύτευση 280 δέντρων στην πατρίδα της, την Καλιφόρνια και 320 στον Αμαζόνιο.

Να σημειωθεί ότι δωρεές στην οργάνωση «One Tree Planted» έχουν κάνει η τραγουδίστρια Charli XCX και το συγκρότημα Coldplay.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice