Αθηνά Οικονομάκου
Αθηνά Οικονομάκου @athιnao1konomakou/Instagram
Celebrities

Αθηνά Οικονομάκου: Πώς γιόρτασε τα γενέθλιά της η εγκυμονούσα

«Υπόσχομαι του χρόνου τέτοια μέρα να κάνω το μεγαλύτερο birthday party ever»

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της και γιόρτασε τα γενέθλιά της στο σπίτι, ανεβάζοντας στη συνέχεια φωτογραφίες στο Instagram.

Την καλύτερη περίοδο στη ζωή της διανύει η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της. Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλιά της, ανεβάζοντας φωτογραφίες στο Instagram.

Οι followers βρήκαν την ευκαιρία να γράψουν γλυκιές ευχές τόσο για την ίδια όσο και για τον σύζυγό της και επιχειρηματία Φίλιππο Μιχόπουλο.

Υπενθυμίζεται ότι η Αθηνά Οικονομάκου γέννησε το πρώτο της παιδί, Μάξιμο, στις 14 Μαρτίου 2018. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί με πολιτικό στο Γύθειο και με θρησκευτικό γάμο στη Μύκονο. Η διάσημη ηθοποιός και influencer ανήρτησε δύο εικόνες για τα γενέθλιά της και πώς τα γιόρτασε στο προφίλ της στο Instagram. «Βροχή» οι ευχές και τα like.

«What a wonderful day. Πέρυσι τέτοια μέρα, στα γενέθλια μου πάλι, ήταν η τελευταία έξοδος πριν την έναρξη της καραντίνας. Υπόσχομαι του χρόνου τέτοια μέρα αν οι συνθήκες, που το εύχομαι, μας το επιτρέπουν να κάνω το μεγαλύτερο birthday party ever. Μέχρι τότε εύχομαι σε όλους υγεία και υπομονή» έγραψε στη λεζάντα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Athina (@athinao1konomakou)

 

Αθηνά Οικονομάκου - Πώς ανακοίνωσε στο Instagram ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε γνωστό ότι περιμένει το δεύτερο παιδί της με μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram.

Κρατώντας στην αγκαλιά της τον γιο της, Μάξιμο, σχηματίζει τον αριθμό 2 με τα δάχτυλά της, γράφοντας στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Η ευτυχία και η εγκυμοσύνη μου δεν κρύβονται πια».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Athina (@athinao1konomakou)

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice