Στο πλευρό της Μέγκαν Μαρκλ ο τηλεοπτικός της σύζυγος
© Genevieve / Wikimedia Commons
Celebrities

Στο πλευρό της Μέγκαν Μαρκλ ο τηλεοπτικός της σύζυγος

Τι έγραψε στο twitter ο Πάτρικ Άνταμς

Ο ηθοποιός Πάτρικ Άνταμς, τηλεοπτικός σύζυγος της Μέγκαν Μαρκλ στη σειρά Suits, υποστήριξε τη φίλη του με μερικά συναισθηματικά tweets.

Εκείνη ήταν η Ρέιτσελ Ζέιν κι εκείνος ο Μάικ Ρος. Γνωρίστηκαν σε ένα μεγαλοδικηγορικό γραφείο και ερωτεύτηκαν. Οι δικαστικές και ερωτικές υποθέσεις του Χάρβεϊ Σπέκτερ, που ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του «Suits», σίγουρα βρίσκονταν στο προσκήνιο, όμως και η ταραχώδης σχέση της Ρέιτσελ και του Μάικ ενδιέφεραν ιδιαίτερα το κοινό.

Επειδή λογικά όλοι έχετε πλέον δει τη σειρά «Suits», θα κάνουμε άφοβα το σπόιλερ και θα πούμε πως, αφού ο έρωτάς τους πέρασε από σαράντα κύματα, τελικά Ρέιτσελ και Μάικ παντρεύτηκαν.

Στην πραγματική ζωή τώρα. Ο Μάικ Ρος, κατά κόσμον Πάτρικ Άνταμς, στηρίζει τη Μέγκαν Μαρκλ δημοσίως. Στις 5 Μαρτίου του 2021, εν αναμονή της προβολής της συνέντευξης του «απολυμένου» από το Παλάτι ζεύγους Μέγκαν και Χάρι και ενώ τα βιτριολικά σχόλια έδιναν κι έπαιρναν, έγραψε στο twitter: «Η Μέγκαν Μαρκλ κι εγώ περάσαμε το καλύτερο μέρος μιας δεκαετίας δουλεύοντας μαζί στο Suits. Από την πρώτη μέρα ήταν ένα ενθουσιώδες, ευγενικό, συνεργάσιμο, γενναιόδωρο, χαρούμενο και υποστηρικτικό μέλος της τηλεοπτικής μας οικογένειας. Παρέμεινε το ίδιο άτομο και συνάδελφος παρά τη φήμη, το πρεστίζ και την εξουσία που απέκτησε».

»Ήταν πάντα μια δυναμική γυναίκα με βαθύ αίσθημα ηθικής και ισχυρό αίσθημα εργασιακής ηθικής. Ποτέ δεν φοβόταν να μιλήσει, να ακουστεί και να υπερασπιστεί τον εαυτό της και εκείνους που αγαπά. Όπως και ο υπόλοιπος κόσμος, την παρακολουθούσα τα τελευταία λίγα χρόνια με έκπληξη».

Συνέχισε στηλιτεύοντας τα ρατσιστικά σχόλια που δέχτηκε από τον βρετανικό Τύπο η Ρέιτσελ και τέλος απηύθυνε το σκληρό μήνυμά του απέναντι στη Βασιλική Οικογένεια: «Είναι ΧΥΔΑΙΟ το ότι η Βασιλική Οικογένεια, της οποίας το νεότερο μέλος ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ, προωθεί και ενισχύει κατηγορίες για "εκφοβισμό" μιας γυναίκας που βασικά εξαναγκάστηκε να φύγει από τη Μεγάλη Βρετανία με σκοπό να προστατεύσει την οικογένειά της και την ψυχική της υγεία. Βρείτε κάποιον άλλον να νουθετήσετε, να επιτεθείτε και να βασανίσετε. Η φίλη μου η Μέγκαν είναι πολύ πάνω από τα κυβικά σας».

Μετά από όλα αυτά τα ωραία λόγια του Πάτρικ, η Μέγκαν με δύο «συζύγους» στο πλευρό της, θα πρέπει να είναι πολύ χαρούμενη.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice