Η συνέντευξη στην Όπρα
Η συνέντευξη στην Όπρα © Screengrab/ YouTube
Celebrities

Πρίγκιπας Χάρι: Οι Βρετανοί κοροϊδεύουν τις κάλτσες του

Τις οποίες φόρεσε στη συνέντευξη στην Όπρα

62224-137655.jpg
Newsroom |

Οι κάλτσες που ο Πρίγκιπας Χάρι φόρεσε στη συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρι προκάλεσαν χιουμοριστικές αντιδράσεις στη Βρετανία

Σάλος στα social media με τους Βρετανούς χρήστες να χλευάζουν τον πρίγκιπα Χάρι για τις κάλτσες με τις οποίες εμφανίστηκε στη συνέντευξη-βόμβα που παραχώρησε με την σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ, στην Όπρα Γουίνφρι.

Η δίωρη συνέντευξη μεταδόθηκε από το δίκτυο CBS κι ένα 24ωρο αργότερα, από το βρετανικό ΙΤV με τους Βρετανούς να ξεσπαθώνουν για τις κάλτσες του Χάρι που τις συνδύασε με καφέ παπούτσια.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «The Sun», o κοκκινομάλλης πρίγκιπας δέχτηκε πυρά για τις ανοιχτόχρωμες μπλε κάλτσες του, καθώς σύμφωνα με τους Βρετανούς, δεν ταίριαζαν με το ευρύτερο σύνολο.

Στη συνέντευξη, ο 36χρονος Δούκας του Σάσεξ εμφανίστηκε στο πλευρό της συζύγου του Μέγκαν Μάρκλ με τους χρήστες να δηλώνουν σοκαρισμένοι για την ενδυματολογική επιλογή του: συνδύασε μπλε κάλτσες, καφέ παπούτσια με ανοιχτόχρωμο γκρι κοστούμι.

Πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να δηλώσουν ότι ο συνδυασμός ήταν μία αποτυχία. Η χρήστης Μελίντα Χιου έγραψε στο Twitter:

«Λυπάμαι πολύ, αλλά ας φτάσουμε σε μια από τις πιο εξωφρενικές πτυχές της συνέντευξης #HarryandMeghanonOprah. Πώς μπορεί ο πρίγκιπας Χάρι να φοράει ανοιχτό γκρι κοστούμι, μπλε κάλτσες και καφέ παπούτσια; Είναι εξοργιστικό».

«Πρέπει να παραδεχτώ ότι αισθάνομαι προσβεβλημένη από τον πρίγκιπα Χάρι απόψε, εννοώ απλώς κοιτάξτε τα παπούτσια, τις κάλτσες, το παντελόνι. Αυτό είναι ασυγχώρητο!» ανέφερε άλλος χρήστης.

Πρίγκιπας Χάρι: Αντικείμενο σχολιασμού τα καφέ παπούτσια με τις μπλε κάλτσες που φόρεσε στη κοινή συνέντευξή του με τη Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα Γουίνφρεϊ
Πρίγκιπας Χάρι: Αντικείμενο σχολιασμού τα καφέ παπούτσια με τις μπλε κάλτσες που φόρεσε στη κοινή συνέντευξή του με τη Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα Γουίνφρεϊ © YouTube


Ενώ ένας τρίτος πρόσθεσε: «Ο Πρίγκιπας Χάρι πρέπει πραγματικά να κάνει κάτι με τις κάλτσες και τα παπούτσια του. #HarryandMeghanonOprah»

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice