Κέιτ Μίντλετον: Ξανά στην επιφάνεια το σκάνδαλο Copy-Kate
EPA/DAVE THOMPSON
Celebrities

Κέιτ Μίντλετον: Ξανά στην επιφάνεια το σκάνδαλο Copy-Kate

Ήταν το νυφικό της Κέιτ Μίντλετον αντιγραφή ενός άλλου γαλαζοαίματου νυφικού;

Μετά τη συνέντευξη των Μέγκαν και Χάρι στην Όπρα, ξαναβγήκε στην επιφάνεια ένα παλιό «σκάνδαλο» που αφορά την Κέιτ Μίντλετον.

Μια που το βασιλικό ρεπορτάζ και κυρίως το κουτσομπολιό και η σκανδαλοθηρία βρίσκονται στο φόρτε τους, ένα «σκάνδαλο» του παρελθόντος ήρθε ξανά στην επιφάνεια και αφορά το νυφικό της Κέιτ Μίντλετον.

Η αλήθεια είναι πως όταν, τον Απρίλιο του 2011, παντρεύτηκε ο Γουίλιαμ την Κέιτ, όλος ο κόσμος συμμετείχε στις χαρές του ζεύγους και θεωρούσε την Κέιτ καλό κορίτσι. Οπότε αυτή η «αποκάλυψη» πέρασε στο ντούκου.

Τι είχε συμβεί λοιπόν; Όταν παντρεύτηκε η Κέιτ, νομίζαμε ότι είχαμε μάθει τα πάντα για το νυφικό της, και επίσης πιστεύαμε πως ήταν one of a kind. Κάποιοι την παρομοίαζαν με την Γκρέις Κέλι, όμως αυτή ήταν μια πολύ εύκολη παρομοίωση. Κάποιοι δαιμόνιοι ρεπόρτερ μόδας ωστόσο δεν αρκέστηκαν σε τέτοιες εύκολες συγκρίσεις και άρχισαν το ψάξιμο.

Και, ως γνωστόν, άμα ψάχνεις βρίσκεις. Τι βρήκαν λοιπόν αυτά τα τσακάλια της δημοσιογραφίας; Πως το νυφικό της Κέιτ Μίντλετον, το οποίο σχεδιάστηκε από τη Σάρα Μπέρτον του οίκου Αλεξάντερ ΜακΚουίν, και το νυφικό μιας άλλης πριγκιποπούλας, της Ισαμπέλας Ορσίνι, η οποία παντρεύτηκε δύο χρόνια πριν την Κέιτ τον πρίγκιπα του Βελγίου Εντουάρντ ντε Λιν με νυφικό που έφερε την υπογραφή του πολυδιάστατου Βέλγου Ζερόλντ Βατλέ, έμοιαζαν σατανικά.

9869777.jpg
EPA/DANIEL DEME

gettyimages-90356223.jpg
Photo by Mark Renders/Getty Images

Η Ιζαμπέλα, η οποία σημειωτέον είναι βαφτισιμιά του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, και η Κέιτ, είχαν τα ίδια δαντελωτά μανίκια, την ίδια V λαιμόκοψη, τον ίδιο κορσέ, την ίδια μακριά ουρά. Και οι δύο νύφες επίσης φορούσαν βέλο και τιάρα.

Οι ομοιότητες μεταξύ των δύο κουφετοlooks οδήγησαν τους κακοπροαίρετους στο να ονομάσουν τη Μίντλετον «Copy-Kate». Και η Ροσίνι υποδαύλισε τις υποψίες τους δηλώνοντας σε ιταλικό περιοδικό: «Όταν η Κέιτ ξεκίνησε για την εκκλησία, σκέφτηκα πως το φόρεμά της ήταν αντίγραφο του δικού μου». Και συμπλήρωσε με νόημα: «Σημαίνει ότι η Κέιτ Μίντλετον έχει ωραίο γούστο».

Στυγνό κόπι πάστε ή σύμπτωση; Εσύ αποφασίζεις, αναλόγως συμπάθειας. Είσαι με το μέρος της Μέγκαν και του Χάρι ή με το «ανταγωνιστικό» ζεύγος των Κέιτ και Γουίλιαμ;

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice