Chrissy Teigen
Chrissy Teigen © EPA/RINGO CHIU
Celebrities

Chrissy Τeigen: Αντιδράσεις για τόπλες φωτογραφία με τον γιο της

Γιατί την κατηγορούν - Τι απαντούν αυτοί που τη στηρίζουν

Η Chrissy Teigen φωτογραφήθηκε τόπλες με τον 2χρονο γιο της, προκαλώντας συζητήσεις στο Instagram με την εικόνα που ανέβασε.

Αντιμέτωπη με σφοδρή κριτική βρίσκεται η Chrissy Teigen (Κρίσι Τέιγκεν). Το διάσημο μοντέλο και influencer ανέβασε μια τόπλες φωτογραφία της μαζί με τον γιο της.

Η Chrissy Teigen δεν φορά τίποτα στο πάνω μέρος του σώματός της, καλύπτοντας με τα χέρια της το γυμνό της στήθος.

Χαμογελαστή, έχει το βλέμμα στραμμένο προς τα κάτω όπου βρίσκεται ο 2χρονος γιος της ανάμεσα στα πόδια της. Η 35χρονη influencer και σύζυγος του τραγουδιστή, Τζον Λέτζεντ, επιλέγει να βάλει την ακόλουθη φράση στη λεζάντα της επίμαχης φωτογραφίας: «Σε παρακαλώ, κουνήσου, η μανούλα προσπαθεί να είναι σέξι».

Αρκετοί followers εξέφρασαν τη δυσφορία τους για τη συγκεκριμένη τόπλες φωτογραφία της Chrissy Teigen μαζί με τον γιο της. Ένας μάλιστα σχολίασε: «Wtf... είμαι ο μοναδικός που "κριντζάρει";». Το διάσημο μοντέλο δεν άφησε αναπάντητο το συγκεκριμένο σχόλιο, το οποίο πήρε και εκατοντάδες likes, γράφοντας: «Περίμενε μέχρι να μάθεις ότι κάνουμε μαζί μπάνιο».

chrissy-teigen-topless.jpg

Δεν έλειψαν, πάντως, και πολλοί που «στήριξαν» την Κρίσι Τέιγκεν, επισημαίνοντας πόσο δύσκολο είναι να ισορροπήσει μια γυναίκα ανάμεσα στη μητρότητα και τη θηλυκότητα. «Ο αγώνας της σέξι μαμάς είναι αληθινός» ανέφερε ένας από τους followers που δείχνει να καταλαβαίνει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η influencer. «Τα καημένα τα παιδιά μου με έχουν δει να ετοιμάζομαι ενώ τρέχω στο σπίτι τόπλες πάνω από μια φορά» έγραψε κάποια άλλη στα σχόλια.

Chrissy Teigen - Η αποβολή στο νοσοκομείο και η εικόνα που συγκλόνισε τους followers

H Chrissy Teigen έχει έναν γιο, τον 2χρονο Μάιλς, και μία κόρη, την 4χρονη Λούνα. Τον περασμένο Οκτώβριο είχε συγκλονίσει, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από το νοσοκομείο όπου βρισκόταν μετά την αποβολή στο τρίτο παιδί της.

Έναν μήνα αργότερα το ζευγάρι έκανε ένα κοινό τατουάζ στη μνήμη αυτού του τραγικού συμβάντος.

chrissy-teigen-lost-baby.jpg

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice