Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς © EPA
Celebrities

Μπρίτνεϊ Σπίαρς:Έκλαιγα δύο εβδομάδες με όσα είδα στο ντοκιμαντέρ

«Ακόμα κλαίω μερικές φορές»

62224-137655.jpg
Newsroom |

Για δύο εβδομάδες έκλαιγε με όσα είδε στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της η Μπρίτνεϊ Σπίαρς όπως εκμυστηρεύτηκε σε ανάρτησή της στο Instagram.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς με ανάρτηση που έκανε στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram μίλησε για το ντοκιμαντέρ της ζωής της, αποκαλύπτοντας πως έκλαιγε για δύο εβδομάδες.

Συγκεκριμένα, το «Framing Britney Spears» έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Φεβρουάριο και αναφέρεται στον τρόπο που η Σπίαρς έφτασε στην κορυφή των charts, τον τρόπο που τα Media την αντιμετώπισαν, την περίοδο που πέρασε στην ψυχιατρική κλινική το 2008 αλλά και την σχέση της με τον πατέρα της.

«Η ζωή μου πάντα ήταν υπό παρακολούθηση. Πάντα όλη μου η ζωή κρινόταν» σημειώνει αρχικά η Σπίαρς στην ανάρτησή της και συνέχισε:

«Θέλει πολλή δύναμη να πιστεύεις στο σύμπαν με όλη σου την αδυναμία γιατί πάντα με έκριναν, με προσέβαλαν και με εξευτέλιζαν τα Media».

Τέλος, αναφερομένη στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της πρόσθεσε:

«Δεν παρακολούθησα το ντοκιμαντέρ αλλά απ' όσο είδα ντράπηκα από το φως που πέφτει πάνω μου. Έκλαιγα για δύο εβδομάδες. Και ακόμα κλαίω μερικές φορές».

 

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice