Κιμ Καρντάσιαν
© Kιμ Καρντάσιαν
Celebrities

Κιμ Καρντάσιαν: Δισεκατομμυριούχος και επίσημα

Για πρώτη φορά στη σχετική λίστα του Forbes

62224-137655.jpg
Newsroom |

Σύμφωνα με την λίστα του Forbes, η περιουσία της Κιμ Καρντάσιαν ξεπέρασε για πρώτη φορά το 1 δισεκατομμύριο δολάρια

Ενώ μέχρι τώρα η δισεκατομμυριούχος της οικογένειας των Καρντάσιαν ήταν η μικρότερη από όλες Κάιλι Τζένερr, τώρα είναι και η Κιμ, σύμφωνα με την επίσημη λίστα του Forbes.

O επίσημος λογαριασμός στο Instagram του Forbes έκανε την συγκεκριμένη ανακοίνωση προσθέτοντας στην λίστα του και την Κιμ , η οποία μπορεί τον Οκτώβριο να είχε περιουσία 780 εκατ. δολάρια, τώρα όμως ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο.

Όπως αναφέρεται στη λεζάντα της φωτογραφίας : «Όταν η Κιμ μπήκε για πρώτη φορά στις σελίδες του περιοδικού ήταν το 2011 με περιουσία μόλις 6,6 εκατομμύρια κάτω από τον Μπαράκ Ομπάμα και πάνω από τον Άστον Κούτσερ». 

Δέκα χρόνια μετά είναι δισεκατομμυριούχος, γεγονός που επιτεύχθηκε φυσικά πέραν της δημοσιότητας της, λόγω των δύο εταιρειών που έχει, η μια με καλλυντικά-αρώματα (kkw beauty) και η άλλη με τα ρούχα (Skims).

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση του Forbes για την περιουσία της Κιμ Καρντάσιαν:

«Η Κιμ Καρντάσιαν Γουέστ είναι επίσημα δισεκατομμυριούχος. Όταν αναφέρθηκε για πρώτη φορά στις σελίδες του Forbes το 2011, ήταν απλώς σε μια λίστα με τους οπαδούς της στο Twitter: 6,6 εκατομμύρια, ακριβώς κάτω από τον Μπαράκ Ομπάμα και ακριβώς πάνω από τoν Άστον Κούτσερ.

Πέντε χρόνια αργότερα, βρέθηκε στο εξώφυλλο του Forbes χάρη στο αναπτυσσόμενο κ, το οποίο τη βοήθησε να κερδίσει 51 εκατ. δολάρια εκείνη τη χρονιά. Τώρα, συμμετέχει επίσημα στη λίστα των δισεκατομμυριούχων του κόσμου για πρώτη φορά. Η Forbes εκτιμά ότι το Kardashian West αξίζει τώρα 1 δισεκατομμύριο δολάρια, από 780 εκατομμύρια δολάρια τον Οκτώβριο, χάρη σε δύο προσοδοφόρες επιχειρήσεις - KKW Beauty and Skims - καθώς και μετρητά από πραγματικές τηλεοπτικές προσφορές και συμφωνίες έγκρισης, και ορισμένες μικρότερες επενδύσεις. Αλλά είναι οι εταιρείες που ξεκίνησε και μεγάλωσε με την τυπική φλόγα της Kardashian για αυτοπροώθηση, την κατατάσσουν στη λίστα των δισεκατομμυριούχων του κόσμου. Καθώς έγραψε στο Twitter την ημέρα που έκανε το εξώφυλλο του Forbes, κοροϊδεύοντας την κριτική που δεχόταν για χρόνια: "Δεν είναι κακό για ένα κορίτσι χωρίς ταλέντο"». 

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

 

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice