Ποια θα είναι η πρώτη τηλεοπτική παραγωγή των Μέγκαν και Χάρι;
Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι / © EPA/NEIL MUNNS
Celebrities

Ποια θα είναι η πρώτη τηλεοπτική παραγωγή των Μέγκαν και Χάρι;

Το πρώτο τηλεοπτικό προϊόν της Archewell Productions θα είναι το ντοκιμαντέρ «Heart of Invictus» για το Netflix

Ανακοινώθηκε επισήμως η πρώτη παραγωγή της Archewell Productions των Μέγκαν και Χάρι. Θα είναι η σειρά ντοκιμαντέρ «Heart of Invictus» για το Netflix.

Μετά από μήνες μυστικοπάθειας και παρασκηνιακής δουλειάς, η Archewell Productions, δηλαδή η εταιρεία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσε επισήμως την πρώτη της παραγωγή για το Netflix. Πρόκειται για μια σειρά ντοκιμαντέρ με τον τίτλο «Heart of Invictus».

Η σειρά θα είναι αφιερωμένη στα Invictus Games, θα παρουσιάζει την ιστορία τους και θα επικεντρωθεί στην επερχόμενη διοργάνωση του 2022 που θα λάβει χώρα στην Ολλανδία.

Τα Invictus Games είναι μια αθλητική συνάντηση ανάμεσα σε τραυματίες βετεράνους του στρατού από όλον τον κόσμο, που καλούνται να διαγωνιστούν σε διάφορα αγωνίσματα όπως τοξοβολία, ράγκμπι με αναπηρικό αμαξίδιο και άρση βαρών.

Ο Χάρι, ως μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας αλλά και ως στρατιωτικός, στήριξε τον θεσμό από την πρεμιέρα του στα τερέν το 2014. Στο ντοκιμαντέρ «Heart of Invictus» κάνει ένα πέρασμα cameo.

«Από τα πρώτα Invictus Games το 2014, γνωρίζαμε ότι κάθε αγωνιζόμενος θα συνεισέφερε με τον δικό του εξαιρετικό τρόπο σε ένα μωσαϊκό αντοχής, θέλησης και αποφασιστικότητας», σημείωσε ο Χάρι στην επίσημη ανακοίνωση. «Αυτή η σειρά θα ανοίξει στις κοινότητες όλου του κόσμου ένα παράθυρο στις συγκινητικές και ζωογόνες ιστορίες αυτών των αθλητών στον δρόμο τους προς την Ολλανδία την επόμενη χρονιά. Για την πρώτη σειρά της Archewell Productions για το Netflix σε συνεργασία με το Ίδρυμα Invictus Games, δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ενθουσιασμένος για το επερχόμενο ταξίδι και περισσότερο περήφανος για την κοινότητα του Invictus, που αποτελεί διαρκεί έμπνευση της παγκόσμιας θεραπείας, των ανθρώπινων δυνατοτήτων και της συνεχούς προσφοράς».

Ο Χάρι και η Μέγκαν, σύμφωνα με τη συνέντευξή τους στην Όπρα Γουίνφρεϊ, με το φευγιό τους και την παραίτησή τους από τα πριγκιπικά τους καθήκοντα έχασαν οποιαδήποτε χρηματοδότηση από το Παλάτι. Το μόνο τους εισόδημα ήταν η κληρονομιά της Νταϊάνας. Το να βρουν επομένως κάποια δουλειά ήταν θέμα επιβίωσης. Το επιχειρηματικό τους δαιμόνιο τους οδήγησε στη δημιουργία παραγωγών Archewell Productions, η οποία σε χρόνο dt έκλεισε συμφωνίες πολλών εκατομμυρίων με την Disney, το Spotify και το Netflix. Η εταιρεία έχει στα σκαριά σχέδια για την παραγωγή ταινιών, παιδικών εκπομπώς και σειρών μυθοπλασίας για την τηλεόραση.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice