Γουίλιαμ και Χάρι
Γουίλιαμ και Χάρι © EPA/WILL OLIVER
Celebrities

Γουίλιαμ και Χάρι αποχαιρετούν τον πρίγκιπα Φίλιππο

«Άντρα της προσφοράς, με χιούμορ και γοητεία», τον χαρακτήρισε ο πρίγκιπας Χάρι

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Πρίγκιπας Φίλιππος: Πώς τον αποχαιρέτησαν τα εγγόνια του, Γουίλιαμ και Χάρι.

Το αντίο στον παππού τους, πρίγκιπα Φίλιππο, είπαν τα εγγόνια του, πρίγκιπας Γουίλιαμ και πρίγκιπας Χάρι. Ο πρίγκιπας Φίλιππος θα ήθελε η οικογένειά του να συνεχίσει να κάνει ό,τι κάνει και αυτό θα γίνει, είπε ο εγγονός του, Γουίλιαμ, τονίζοντας πως θα του λείψει ο παππούς του.

«Η εκατονταετία ζωής του παππού μου καθορίστηκε από την υπηρεσία του, στη χώρα του και την Κοινοπολιτεία, στη σύζυγό του και βασίλισσα και στην οικογένειά μας», είπε ο δούκας του Κέιμπριτζ. «Θα μου λείψει ο παππούς μου, όμως γνωρίζω ότι θα ήθελε να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε».

«Ο παππούς μου ήταν ένας εξαιρετικός άνδρας και ανήκε σε μια φανταστική γενιά», σημείωσε ο πρίγκιπας. «Η Κάθριν κι εγώ θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι εκείνος θα ήθελε και θα στηρίξουμε τη βασίλισσα τα επόμενα χρόνια».

Πρίγκιπας Χάρι: Ήταν ένας άντρας της προσφοράς, με τιμή και χιούμορ

Ο πρίγκιπας Χάρι αναφέρει στη δήλωσή του: «Ο παππούς μου ήταν ένας άντρας της προσφοράς, με τιμή και ανεπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ. Ήταν αυθεντικός με κοφτερό μυαλό και μπορούσε να τραβήξει την προσοχή οπουδήποτε λόγω της γοητείας του – και επίσης επειδή ποτέ δεν ήξερες τι θα έλεγε στη συνέχεια. Θα τον θυμόμαστε ως τον πιο μακρόχρονο σύζυγο Μονάρχη, έναν παρασημοφορημένο στρατιώτη, έναν πρίγκιπα, έναν δούκα. Αλλά για μένα θα είναι πάντα ο παππούς μου.

Ήταν ένας βράχος για τη βασίλισσα, με απαράμιλλη αφοσίωση που στάθηκε δίπλα της για 73 χρόνια και ενώ θα μπορούσα να συνεχίσω να μιλάω για εκείνον, ξέρω ότι τώρα θα έλεγε σε όλους μας πιάστε μια μπύρα στο χέρι και συνεχίστε.

Έτσι, σε αυτό το σημείωμα, παππού, σε ευχαριστώ για την προσφορά σου, την αφοσίωσή σου στη Γιαγιά και για το ότι ήσουν πάντα ο εαυτός σου. Θα μας λείψει πολύ, αλλά πάντα θα σε θυμόμαστε, το έθνος και ο κόσμος, (καθώς και η μελλοντική εγγονή σου) και θα κρατάμε για εσένα πάντα μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice