Βρετανική βασιλική οικογένεια
Βρετανική βασιλική οικογένεια © EPA
Celebrities

Κηδεία Φίλιππου: Χωρίς στολές τα μέλη της βασιλικής οικογένειας

H απόφαση της Ελισάβετ μετά το θέμα που είχε δημιουργηθεί με Χάρι και Άντριου

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η απόφαση της Βασίλισσας Ελισάβετ είναι να μην φορέσει στολή κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας στην κηδεία του Φίλιππου

Κανείς από τους γαλαζοαίματος δεν θα φορέσει στολή στην κηδεία του Πρίγκιπα Φίλιππου, με τη Βασίλισσα Ελισάβετ να προβαίνει σε αυτή την απόφαση, έπειτα από το πρόβλημα που είχε προκύψει, λόγω Χάρι και Άντριου.

Όπως μεταδίδει, συγκεκριμένα, η Daily Mail, σε μια άνευ προηγουμένου μεταστροφή και έπειτα από μία απόφαση της τελευταίας στιγμής που εγκρίθηκε από τη Βασίλισσα Ελισάβετ, οι γαλαζοαίματοι δεν θα φορέσουν στρατιωτική στολή, προκειμένου η βασιλική οικογένεια να δείχνει ενωμένη.

Ο πρίγκιπας Χάρι θα ήταν το μοναδικό από τα βασικά μέλη της βασιλικής οικογένειας που δεν θα φορούσε στολή στο «τελευταίο αντίο» στον παππού του, καθώς μετά το διαζύγιο με το Μπάκιγχαμ έχασε τα στρατιωτικά αξιώματά του.

Δεν ήταν ο μοναδικός για τον οποίο υπήρχε σχετικό ζήτημα. Ο πρίγκιπας Άντριου αποτέλεσε επίσης το επίκεντρο συζήτησης για το αν θα έπρεπε να του επιτραπεί να φορέσει στολή ναυάρχου στην κηδεία του πατέρα του, πρίγκιπα Φιλίππου.

Η βασίλισσα Ελισάβετ λέγεται ότι παρενέβη προκειμένου να φορέσουν όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας πολιτικά. «Είναι η πιο δραστική λύση στο πρόβλημα», δήλωσε στη Sun στρατιωτική πηγή, ενώ άλλη πηγή επιβεβαίωσε ότι αυτή τη στιγμή η σκέψη είναι «όχι στολές».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

 


 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice