Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ δίνουν συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ
© Youtube
Celebrities

Όπρα για Μέγκαν - Χάρι: «Συγκλονίστηκα κι εγώ με όσα ειπώθηκαν»

«Δεν είχα ιδέα πως αυτή η συνέντευξη θα εξελισσόταν στο τηλεοπτικό ‘φαινόμενο’ που εξακολουθεί να συζητιέται ακόμα»

H Όπρα αποκαλύπτει για Μέγκαν-Χάρι: «Ένιωσα το ίδιο συγκλονισμένη και έκπληκτη με όσα ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, με τον υπόλοιπο πλανήτη».

Το περασμένο Σάββατο, η Όπρα Γουίνφρεϊ εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του διαδικτυαού Talkshoplive της Nancy O’Dell, για την προώθηση του νέου της βιβλίου «What Happened To You? Conversations on Trauma, Resilience, and Healing». Η κουβέντα τους, την οδήγησε στην πολύκροτη συνέντευξη με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μάρκλ. «Δεν είχα ιδέα πως αυτή η συνέντευξη θα εξελισσόταν στο τηλεοπτικό ‘φαινόμενο’ που εξακολουθεί να συζητιέται ακόμα», εξομολογείται. «Προετοιμάστηκα πολύ σκληρά για αυτή μας τη συνάντηση. Ήταν πολύ σημαντικό για μένα, αυτό που θα έβγαινε στο κοινό, να έβγαινε ταυτόχρονα σε όλους, να το δουν όλοι την ίδια στιγμή. Άρα τίποτε δεν έπρεπε να διαρρεύσει, τίποτε δεν έπρεπε να προκαλέσει τον οποιονδήποτε υπαινιγμό, να δώσει τροφή σε υποθέσεις ή να παρερμηνευθεί, πριν μεταδοθεί ‘επίσημα’ και ολοκληρωμένη η συνέντευξη», εξηγεί.

«Θυμάμαι, όταν τελείωσε η συνέντευξη, η οποία κράτησε τουλάχιστον 3 ώρες και 20 λεπτά, μάζεψα δίπλα μου το συνεργείο μου και τους είπα, ‘ακούσαμε όλοι πολύ καλά τι ειπώθηκε εδώ σήμερα και γνωρίζουμε όλοι πόσο σημαντικοί είναι οι άνθρωποι που θέλησαν να τα μοιραστούν μαζί μας και πρέπει να τους σεβαστούμε, ελπίζω, λοιπόν, πως ότι ειπώθηκε εδώ θα μείνει μεταξύ σας, δεν θα ακουστεί τίποτα, δεν θα βγει τίποτε παραέξω, μέχρι τη μετάδοσή της’. Και πράγματι, κανείς δεν μίλησε, δεν ακούστηκε τίποτα. Και όταν άρχισαν να διαφημίζονται αποσπάσματα στο CBS, αυτά ήταν με τέτοιο τρόπο διαλεγμένα ώστε να μην μπορεί κανείς να τα χρησιμοποιήσει ή να τα εκμεταλλευτεί πριν ακουστεί όλη η ιστορία. Επενδύθηκε πολύς χρόνος και ενέργεια και κόπος σε αυτό το κομμάτι, ώστε να γίνει σωστά».

Αν και δεν είχε συναντηθεί ξανά με τη Μέγκαν και τον Χάρι πριν καθίσουν να κουβεντιάσουν μπροστά στις κάμερες, είχαν ωστόσο ανταλλάξει πολλά μηνύματα ώστε να εξασφαλιστεί πως βρίσκονται όλοι «στο ίδιο μήκος κύματος». «Δεν είχα συναντήσει τη Μέγκαν και τον Χάρι πριν τη συνέντευξη, αλλά τους είχα στείλει γραπτό μήνυμα που τους διαβεβαίωνε πως για μένα το ζητούμενο είναι η ‘πρόθεση’, πείτε μου ποιες είναι οι προθέσεις σας για να προχωρήσουμε με βάση τον δικό σας στόχο», λέει η Όπρα. «Η κοινή μας πρόθεση ήταν, φυσικά, η αλήθεια. Και εκείνοι ήθελαν μια ευκαιρία να πουν την ιστορία τους και να την πουν μέσα σε ένα τέτοιο πλαίσιο που θα τους επέτρεπε απόλυτη ειλικρίνεια καθ’ όλη τη διάρκεια της κουβέντας».

Όταν η Nancy O’Dell τη ρώτησε αν την εξέπληξε ο αποκαλυπτικός και αυθόρμητος τρόπος και των δυο στην περιγραφή των εμπειριών τους από τη ζωή εντός του παλατιού, αλλά και τη σχέση τους με τον βρετανικό Τύπο, η Όπρα είπε «έμεινα άφωνη! Η έκπληξή μου ήταν τεράστια, σκεφτόμουνα, ‘τι;’, ‘αλήθεια, θα το πάμε εκεί;’, ‘θα προχωρήσουμε τόσο βαθιά;’. Αυτό που έκανε τη συνέντευξη τόσο συγκλονιστική… το πιο συγκλονιστικό στην όλη ιστορία ήταν το γεγονός πως υπήρχε τουλάχιστον ένας ακόμα που ένοιωσε την ανάγκη να ανοιχτεί τόσο πολύ, που ήταν το ίδιο ευάλωτος και αληθινός, όπως εκείνοι. Ο λόγος που η συνέντευξη εξελίχθηκε όπως εξελίχθηκε ήταν επειδή εκείνοι απαντούσαν με τον τρόπο που απάντησαν».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice