Εμμονικός ο Τζορτζ Κλούνεϊ με τον Μπραντ Πιτ, φτάνει στα όριά του τον συγκάτοικό του, Μπάιρον, εν μέσω καραντίνας για τον κορωνοϊό, στο νέο διαφημιστικό σκετς που πρωταγωνιστεί
Εμμονικός ο Τζορτζ Κλούνεϊ με τον Μπραντ Πιτ, φτάνει στα όριά του τον συγκάτοικό του, Μπάιρον, εν μέσω καραντίνας για τον κορωνοϊό, στο νέο διαφημιστικό σκετς που πρωταγωνιστεί © YouTube/Omaze
Celebrities

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ έχει εμμονή με Μπραντ Πιτ και φαίνεται (video)

Το ξεκαρδιστικό διαφημιστικό σποτάκι - Πώς είναι να συγκατοικείς μαζί του

62224-137655.jpg
Newsroom |

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ ζει και αναπνέει για τον Μπραντ Πιτ στο νέο διαφημιστικό σκετς, με την εμμονή του να βγάζει εκτός εαυτού τον συγκάτοικό του, Μπάιρον.

Ο Μπάιρον, ένας άνθρωπος της διπλανής πόρτας, έχει την ευκαιρία να συγκατοικήσει με τον Τζορτζ Κλούνεϊ και να περάσει μαζί του την καραντίνα για τον κορωνοϊό.

Μετά την αρχική έκπληξη, δεν το σκέφτεται στιγμή. Μένει στο ίδιο σπίτι με τον Τζορτζ Κλούνεϊ. Ποιος να το πίστευε. Ο ίδιος ο Μπάιρον, πάντως, το μετανιώνει στη συνέχεια.

Όπως φαίνεται και στο διαφημιστικό σποτάκι που κυκλοφορεί, ο Τζορτζ Κλούνεϊ ζει και αναπνέει για τον Μπραντ Πιτ. Έχει αφίσες στους τοίχους, μαξιλάρια με την εικόνα του και φυσικά την ταινία «Ocean's 11». Το συγκεκριμένο φιλμ, στο οποίο συμπρωταγωνιστεί με τον Μπραντ Πιτ, αποτελεί remake της θρυλικής ταινίας του 1960 με πρωταγωνιστές τον Φρανκ Σινάτρα και τα υπόλοιπα μέλη του ratpack.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ αναγκάζει τον Μπάιρον να παρακολουθήσουν την ταινία όχι μία, όχι δύο αλλά... 23 φορές! «Αν σας συνιστώ να μείνετε με τον Τζορτζ Κλούνεϊ; Όχι!» καταλήγει ο Μπάιρον, ο οποίος διαπίστωσε πόσο δύσκολο είναι να συγκατοικείς με τον συγκεκριμένο ηθοποιό και να δίνεις συνέντευξη για υποψήφια δουλειά, την ώρα που ο Τζορτζ πλένει τα δόντια του.

Γιατί ο Τζορτζ Κλούνεϊ έχει εμμονή με τον Μπραντ Πιτ - Το διαφημιστικό σκετς, το ταξίδι στη λίμνη Κόμο και η γνωριμία με την Αμάλ Αλαμουντίν

Ο διάσημος ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο σκετς με τίτλο «Τζορτζ Κλούνεϊ: Ο Χειρότερος Συγκάτοικος του Κόσμου εν μέσω Πανδημίας».

Στόχος είναι να προωθήσει έναν διαγωνισμό, στον οποίο ο νικητής θα ταξιδέψει στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας και θα έχει την ευκαιρία να γνωριστεί με τον Τζορτζ και τη σύζυγό του, Αμάλ Αλαμουντίν.

Το σκετς είναι συμπαραγωγή της φιλανθρωπικής οργάνωσης OMAZE και του ιδρύματος Κλούνεϊ. Τα γυρίσματα έγιναν στο πλαίσιο στήριξης του ιδρύματος «Clooney for Justice» -οργάνωσης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και την προστασία τους.

Ο νικητής βγαίνει μέσα από τις δωρεές που συγκεντρώνονται. Θα ταξιδέψει στο Κόμο και θα μείνει σε πολυτελές ξενοδοχείο, ενώ θα περάσει χρόνο με το ζεύγος Κλούνεϊ στην έπαυλή τους στην περιοχή.

George Clooney is a Big Brad Pitt Fan and Terrible Roommate // Omaze

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice