Η τραγουδίστρια Adele
Η τραγουδίστρια Adele © EPA / ANDREW COWIE
Celebrities

Αντέλ: Πέθανε ο πατέρας της - Γιατί είχαν σταματήσει να μιλούν

Τα γράμματα που της έστελνε και οι δηλώσεις που την εξόργισαν

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Αντέλ: Πέθανε ο πατέρας της - Όσα είχε αποκαλύψει ο Μαρκ Έβανς για την τεταμένη σχέση τους και τις προσπάθειες που έγιναν για να τα ξαναβρούν.

Ο πατέρας της Αντέλ, Μαρκ Έβανς, πέθανε σε ηλικία 57 ετών, μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Παρά τις προσπάθειες που έκαναν για να τα βρουν, φαίνεται ότι μέχρι το τέλος του Έβανς, οι σχέσεις πατέρα και κόρης ήταν τεταμένες. 

Σύμφωνα με τη Sun, ο Μαρκ Έβανς και η Αντέλ είχαν διακόψει τις επαφές τους το 2011 όταν ο πατέρας της, ο οποίος την εγκατέλειψε όταν ήταν παιδί, ισχυρίστηκε σε μια συνέντευξή του ότι η διάσημη τραγουδίστρια πάλεψε σκληρά να βρει την αγάπη λόγω των ζητημάτων εγκατάλειψής της. Αυτή η δήλωση φαίνεται ότι έκανε την Αντέλ να δυσαρεστηθεί για τις αποκαλύψεις σχετικά με την προσωπική τους ζωή, και ένα χρόνο αργότερα είχε δηλώσει στην αμερικανική Vogue. «Ήμουν έτοιμη να ξεκινήσω να έχω σχέσεις μαζί του. Το κατέστρεψε. Δεν θα ακούσει ποτέ ξανά για εμένα. Γιατί δεν υπάρχει κάτι που θα με στεναχωρούσε περισσότερο από το να δωροδοκείται ο μπαμπάς μου από τον Τύπο».

Πριν από οκτώ χρόνια ο Έβανς είχε κάνει γνωστό σε συνέντευξή του ότι έπασχε από καρκίνο του εντέρου. Μιλώντας δύο χρόνια νωρίτερα, ο Έβανς παραδέχτηκε ότι δεν ήταν καλός πατέρας για την κόρη του. «Έπινα καθημερινά δύο λίτρα βότκας και 7 ή 8 ποτήρια μπίρα. Αυτό γινόταν επί τρία χρόνια. Ο Θεός μόνο ξέρει πώς επέζησα» είπε, προσθέτοντας ότι ένιωθε «βαθιά ντροπιασμένος» για ότι είχε γίνει.

Αντέλ: Η σχέση με τον πατέρα της και τα γράμματα που της έγραφε

Ο Έβανς σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε αναλάβει την ευθύνη για την αποτυχία του ως πατέρας και είχε εξομολογηθεί ότι άφησε την μικρή όταν ήταν μόλις 3 ετών στη μητέρα της, Πένι Άντκινς. Ακόμη, παραδέχτηκε ότι έχασε την επαφή με την κόρη του όταν κατέρρευσε μετά τον θάνατο του παππού της Αντέλ το 1999, κάτι που τον οδήγησε στο αλκοόλ. Όπως είχε πει στις προσπάθειες που έκανε για τα βρουν, έγραφε στην κόρη του γράμματα κάθε μήνα χωρίς αποτέλεσμα και είπε πως δεν εγκατέλειψε ποτέ την ελπίδα να δει τον εγγονό του. «Δεν μπορεί να αμφιβάλει ότι θέλω να τη δω, να ανακαλύψω τι πήγε λάθος και να της δείξω ότι θέλω να συμμετέχω στη ζωή της πλέον. Είναι προφανές ότι είναι εναντίον μου και νιώθω ανίσχυρος να αλλάξω την γνώμη της».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice