Η Ναόμι Κάμπελ έγινε μητέρα
Ναόμι Κάμπελ © Gareth Cattermole/Getty Images
Celebrities

Η Ναόμι Κάμπελ έγινε μητέρα ενός κοριτσιού

Το ανακοίνωσε με ανάρτηση στο instagram

Το top model από τη δεκαετία του ’80 Ναόμι Κάμπελ έγινε μητέρα ενός κοριτσιού, σύμφωνα με ανάρτηση της ίδιας στο instagram.

Μητέρα ενός κοριτσιού έγινε η Ναόμι Κάμπελ στα 50 της, σύμφωνα με δική της ανάρτηση στο instagram. Το τοπ μόντελ ανέβασε μια φωτογραφία που στο χέρι της κρατάει ένα μωρουδίστικο ποδαράκι και έγραψε: «Μια όμορφη μικρή ευλογία διάλεξε εμένα να γίνω μητέρα της. Μεγάλη μου τιμή να έχω αυτή την ευγενική ψυχή στη ζωή μου, που δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν αυτό το αιώνιο δέσιμο που πλέον μοιράζομαι μαζί σου, άγγελέ μου. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αγάπη».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

Τα σχόλια ξεχειλίζουν από συγχαρητήρια και ευχές. Ο Μαρκ Τζέικομπς έγραψε: «Ω Θεέ μου! Σήμερα είναι η μέρα; Πόσο απόλυτα απίστευτο. Πόσο τυχερή είναι και πόσο τυχερή είσαι. Τι υπέροχη Μητέρα θα γίνεις. Ευλογίες ολούθε».

Καμιά άλλη πληροφορία δεν υπάρχει για την τυχερή μικρούλα. Μάλλον η Ναόμι είναι μάνα καρδιάς. Τι έλεγε όμως στο παρελθόν σε ερωτήσεις περί μητρότητας; Το 2017 είχε πει: «Σκέφτομαι συνέχεια να αποκτήσω παιδιά. Αλλά τώρα με τις μεθόδους της επιστήμης νομίζω πως θα το κάνω όταν θα το θέλω». Το 2019 πάλι, στην ερώτηση αν θα κάνει παιδιά, είχε πει: «Όχι ακόμα. Θα δω τι θα μου φέρει το σύμπαν».

Η Ναόμι Κάμπελ περπατά ακόμα στις πασαρέλες. Ξεκίνησε το 1988 όταν ήταν μόλις 18 χρονών. Την εντόπισε ένας ατζέντης του πρακτορείου Φορντ στο εμπορικό κέντρο του Κόβεντ Γκάρντεν να περπατά με το βάδισμα της γαζέλας, εξ ου και το παρατσούκλι της «μαύρη γαζέλα».

Ήταν η πρώτη έγχρωμη γυναίκα που κοσμούσε το εξώφυλλο της γαλλικής Vogue. Λίγο αργότερα, ακολούθησαν τα εξώφυλλα για τη βρετανική έκδοση του περιοδικού, στη συνέχεια το Time, στη συνέχεια άπας ο κόσμος της μόδας. Καθόλου άσχημα για ένα κορίτσι που προέρχεται από την εργατική τάξη του Νότιου Λονδίνου.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice