Η πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο σύζυγός της, Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι
Η πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο σύζυγός της, Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι © EPA
Celebrities

Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί

Το φθινόπωρο έρχεται στον κόσμο το 12ο εγγόνι της βασίλισσας Ελισάβετ - Η ανακοίνωση από το παλάτι

62224-137655.jpg
Newsroom |

Σε πελάγη ευτυχίας η πριγκίπισσα Βεατρίκη είναι έγκυος από τον σύζυγό της, Έντο Μαπέλι, και φέρνει στον κόσμο το 12ο εγγόνι της βασίλισσας Ελισάβετ.

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη είναι έγκυος και θα φέρει στον κόσμο το φθινόπωρο τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι.

Αυτό επισημαίνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση από τη βασιλική οικογένεια στη Μεγάλη Βρετανία.

«Η αυτού Υψηλότητα πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο κύριος Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι με μεγάλη χαρά ανακοινώνουν πως περιμένουν μωρό φέτος το φθινόπωρο. Η βασίλισσα έχει ενημερωθεί και οι δύο οικογένειες είναι πολύ χαρούμενες με την είδηση» επισημαίνεται στην ανακοίνωση από το βασιλικό παλάτι.

Το μωρό θα είναι το πρώτο παιδί της πριγκίπισσας, ενώ ο σύζυγός της έχει ήδη έναν γιο από την προηγούμενη σχέση του με την Αμερικανίδα αρχιτέκτονα και σχεδιάστρια, Ντάρα Χουάνγκ (Dara Huang). Ο γάμος της πριγκίπισσας Βεατρίκης τελέστηκε σε «στενό οικογενειακό κύκλο» το καλοκαίρι του 2020 στο βασιλικό παρεκκλήσι των Αγίων Πάντων, στο κάστρο του Ουίνδσορ.

Στην τελετή ήταν παρόντες τόσο η βασίλισσα Ελισάβετ όσο και ο αείμνηστος πρίγκιπας Φίλιππος. Η πριγκίπισσα Βεατρίκη στον γάμο της είχε χρησιμοποιήσει ως νυφικό ένα φόρεμα της Ελισάβετ, το οποίο είχε τροποποιήσει. Είχε βάλει, επίσης, και τη διαμαντένια τιάρα Queen Mary, δανεική και αυτή από τη βασίλισσα που την είχε φορέσει την ημέρα του δικού της γάμου.

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη (σ.σ. πρώτο παιδί του πρίγκιπα Ανδρέα) παντρεύτηκε τον Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι τον Ιούλιο του 2020
Η πριγκίπισσα Βεατρίκη (σ.σ. πρώτο παιδί του πρίγκιπα Ανδρέα) παντρεύτηκε τον Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι τον Ιούλιο του 2020 © EPA

Έρχεται το 12ο εγγόνι για τη βασίλισσα Ελισάβετ - Έγκυος η πριγκίπισσα Βεατρίκη

Ο επίσημος λογαριασμός στο Τwitter του πρίγκιπα της Ουαλίας και της δούκισσας της Κορνουάλης (Κάρολος και Καμίλα) αναδημοσίευσε την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της πριγκίπισσας Βεατρίκης, η οποία δημοσιεύτηκε αρχικά στον λογαριασμό της βασίλισσας.

Το βασιλικό μωρό που έρχεται από την πριγκίπισσα Βεατρίκη της Υόρκης (Princess Beatrice of York - σ.σ. πρώτο παιδί του πρίγκιπα Ανδρέα), και τον -ιταλικής καταγωγής- επιχειρηματία Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι (Edoardo Mapelli Mozzi), θα είναι το 12ο εγγόνι για τη βασίλισσα Ελισάβετ.

 

 

 

Ούτε μια ευχή για την επέτειο γάμου του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

Η είδηση για την εγκυμοσύνη της πριγκίπισσας Βεατρίκης έγινε γνωστή την ημέρα της τρίτης επετείου από τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν.

Το βασιλικό παλάτι τήρησε «σιγήν ιχθύος», μην κάνοντας καμία αναφορά στο συγκεκριμένο γεγονός -εξέλιξη που σχολιάστηκε αρνητικά από χρήστες στα social media, οι οποίοι έκαναν λόγο για απαξίωση.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice