Πρίγκιπας Χάρι
Πρίγκιπας Χάρι © EPA
Celebrities

Χάρι: Διαψεύδεται για το «δεν έκανα ποτέ ποδήλατο με τον Κάρολο»

Οι φωτογραφίες διαψεύδουν όσα είπε στην συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρι

62224-137655.jpg
Newsroom |

Φωτογραφίες που δείχνουν Κάρολο και Χάρι μαζί πάνω σε ποδήλατο διαψεύδουν όσα είπε ο Χάρι στη συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρι

Στην πολυσυζητημένη συνέντευξη του μαζί με τη Μέγκαν Μάρκλ στην Όπρα Γουίνφρι ο πρίγκιπας Χάρι είχε αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Μία από τις ωραίτερες στιγμές για μένα είναι να είμαι πάνω στο ποδήλατο με τον Άρτσι(τον γιο του) πίσω σε ένα κάθισμα μωρού, κάτι που δεν μπόρεσα να κάνω ποτέ σαν παιδί, Τον βλέπω πόσο χαρούμενος είναι» 

Όμως αυτή την εβδομάδα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που διαψεύδουν τον ισχυρισμό του Χάρι, Σε μια φωτογραφία από το 1990, ο Χάρι είναι σε ένα κάθισμα πάνω στο αυτοκίνητο του Καρόλου. Δίπλα τους ποδηλατεί ο Ουίλλιαμ. 

 

 

Δεν είναι αυτή η μόνη φωτογραφία που κυκλοφόρησε. Υπήρξε άλλη παιδική φωτογραφία του Χάρι πάνω σε τροχήλατο βαγονάκι που σέρνει το ποδήλατο του Καρόλου, όπως και μία οικογενειακή φωτογραφία των δύο γιων με τους γονείς τους πάνω σε ποδήλατο. Όλα αυτά προκάλεσαν αντίδραση του βρετανικού Τύπου έναντια στον Χάρι. 

Ο Χάρι επιτέθηκε στον πατέρα γου για δεύτερη φορά στη δεύτερη συνέντευξη του στη Γούινφρι για τη νέα σειρά της AppleTV+ "Τhe Me You Don't See"

«Ο πατέρας μου συνήθιζε να μου λέει όταν ήμουν νεότερος. Λοιπόν έτσι ήταν τα πράγματα για μένα, έτσι θα είναι και για σένα»

 Ο δούκας πρόσθεσε: «Δεν βγάζει νόημα αυτό. Επειδή εσύ υπέφερες σαν παιδί, δεν σημαίνει πως πρέπει να γίνει με τα παιδιά στου. Το ανάποδο. Αν υπέφερες πρέπει να εξασφαλίσεις πως όλες οι αρνητικές εμπειρίες για σένα δεν θα συμβούν στα παιδιά σου. 

 Σύμφωνα με όσα δημοσιεύτηκαν, η αντίδραση του Καρόλου στην πρώτη συνέντευξη του Χάρι ήταν πως «απογοητεύτηκε βαθιά» που ο Χάρι δημοσιοποίησε τα άπλυτα της οικογένειας»

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

 

 

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice