Η Beyoncé στο γήπεδο με δερμάτινα, κρύσταλλα και Louboutin
© James Devaney/Getty Images
Celebrities

Η Beyoncé στο γήπεδο με δερμάτινα, κρύσταλλα και Louboutin

Εμείς έτσι θα γινόμασταν κουμπάρες!

Η Beyoncé παρακολούθησε αγώνα του NBA φορώντας ένα εκκεντρικό σύνολο που μάλλον δεν ταίριαζε σε γήπεδο.

Ένας κανονικός άνθρωπος θα εμφανιζόταν έτσι στον γάμο της αδελφής του, στα μπουζούκια ή σε πάρτι στη Μύκονο. Η Beyoncé, η οποία προφανώς δεν πάει μπουζούκια ή σε πάρτι στη Μύκονο και έχει παντρέψει ήδη την αδελφή της, είπε να ντυθεί με αυτόν τον τρόπο για να πάει στο γήπεδο. Εντάξει, δεν πήγε και σε «ξερό» να δει το ματς Άνω εναντίον Κάτω Καταραχιάς, σε αγώνα NBA πήγε. Συγκεκριμένα, παρακολούθησε μαζί με τον σύζυγό της Jay Z τον αγώνα μπάσκετ των Νετς κόντρα στους «δικούς» μας λόγω Αντετοκούνμπο Μιλγουόκι Μπακς.

Το Barclays Center του Μπλούκλιν άστραψε όταν εμφανίστηκε η Queen Bee. Μην ήταν τα δερμάτινα; Μην ήταν οι πολύτιμες πέτρες και τα κρύσταλλα που στόλιζαν το ένδυμα; Μην ήταν οι γόβες Louboutin; Μην ήταν η λάμψη της ίδιας; Μην ήταν τα φλας των φωτογράφων που δεν την άφηναν σε ησυχία; Ήταν όλα αυτά!

Για το παιχνίδι λοιπόν, η Beyoncé φόρεσε ένα μαύρο, δερμάτινο μίνι φόρεμα του σχεδιαστή David Koma από τη φθινοπωρινή συλλογή του 2020 με ένα εξίσου κατάλληλο για πάρτι ασημί στραφταλιζέ σακάκι του βρετανού ντιζάινερ. Για παπούτσι επέλεξε Christian Louboutin και για να μην την ενοχλούν προφανώς οι προβολείς και τα αδιάκριτα βλέμματα φόρεσε τεράστια μαύρα γυαλιά ηλίου, προϊόν συνεργασίας των Magda Butrym x Linda Farrow.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Πέρα από τις φωτογραφίες της που δημοσιεύτηκαν στα φωτογραφικά πρακτορεία, η Beyoncé αποφάσισε να μας δείξει το outfit στο instagram από κάθε οπτική γωνία και σε κάθε λεπτομέρεια (πατήστε στη φωτό το βελάκι δεξιά). Ενδεχομένως τα λόκνταουν και η κλεισούρα τη ζόρισαν, οπότε μόλις βρήκε ευκαιρία για μια δημόσια εμφάνιση έβαλε τα καλά της για να ξεσκάσει και να νιώσει τέλεια. Καθόλου κακό!

Και για την ιστορία: Το σούσουρο που δημιούργησε η παρουσία της Bee στο γήπεδο μοιάζει με το σούσουρο που δημιουργούσε η Κατερίνα Γιατζόγλου κάθε φορά που εμφανιζόταν θεάρα στο Παλαί ντε Σπορ της Θεσσαλονίκης, όταν στον πάγκο του προπονητή της ομάδας του Άρη καθόταν ο Στιβ. Κι όλα αυτά στα πολύ πρώιμα 90s, όχι εν έτει 2021. Πολύ μπροστά η Κατερίνα, να τα λέμε κι αυτά.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice