Τα κορίτσια της σοουμπίζ έβαλαν τα μαγιό τους. Εσύ;

Βγήκαμε παγανιά στο instagram και σας παρουσιάζουμε μερικά διάσημα μπικίνι

Δείτε φετινές φωτογραφίες με μαγιό που ανέβασαν στο instagram μερικά διάσημα κορίτσια της σοουμπίζ.

Το κύμα της θάλασσας γλείφει την τροπική κατάλευκη αμμουδιά και τα σώματά τους. Ή ο ήλιος καίει το κορμί τους δίπλα σε μια πισίνα. Ή το αεράκι σε έναν καταπράσινο κήπο τις δροσίζει. Αυτά είναι μερικά από τα κλισέ σκηνικά που επιλέγουν οι celebrities για τις θερινές αναρτήσεις τους στο instagram. Οι φόλοουερς χαζεύουν το τοπίο και τα μαγιό, θαυμάζουν, ίσως και φθονούν. Mission accomplished. Γιατί οι celebrities ανεβάζουν εικόνες από τις διακοπές ή γενικώς την καλοπέρασή τους; Για να σκάνε οι οχτροί τους (ίσως και οι πρώην τους) και για να τους χαζεύουν οι φόλοουερς.

Βγήκαμε παγανιά στο instagram και μαζέψαμε μερικές φωτογραφίες κοριτσιών της σοουμπίζ με μαγιό. Δεν είναι απαραίτητο ότι είναι καλοκαιρινές. Οι υπήκοοι της χώρας του θεάματος δεν περιμένουν το καλοκαίρι για να ζήσουν τις θαλασσινές χαρές του ή να φάνε καρπούζι. Γνωστό: Αν έχεις χρήματα, μπορείς να υπερπολλαπλασιάσεις τα καλοκαίρια σου κυνηγώντας τους καύσωνες και τα καρπούζια ακόμα και εν μέσω χειμώνα.

Ας αφήσουμε τις φιλοσοφίες όμως. Τα συγκεκριμένα κορίτσια της σοουμπίζ είναι και trendsetters, οπότε ας δούμε τα μαγιό τους και ας πάρουμε ιδέες. Κι αν αδυνατούμε να βρεθούμε στα ίδια μέρη, μπορούμε τουλάχιστον να φορέσουμε τα ίδια (ή έστω σε απομίμηση) μπικίνι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Η Τζένιφερ Λόπεζ μπορεί πλέον να γυρνάει στα Παρίσια και να φιλιέται στα Λοσάντζελες με τον Μπεν Άφλεκ, όμως στις 6 Ιανουαρίου έκανε μπάνια σόλο ή κατά πάσα πιθανότητα με τον τότε σύζυγό της. Με καπέλο-κουβά από τον Dior και στραφταλιζέ βουργουνδί μαγιό, είναι πιο τρέντι και από τρέντι. Για την ιστορία να σημειώσουμε πως λίγες μέρες μετά τραγούδησε στην ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν ντυμένη στα ολόλευκα, όμως το outfit της επισκιάστηκε από τα γάντια του Μπέρνι Σάντερς.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Η Ντούα Λίπα περνά καλά κι αυτό βγαίνει προς τα έξω. Σε μια σειρά φωτογραφιών που ανέβασε στο instagram μας περιγράφει πώς πέρασε την εβδομάδα της. Το ωρολόγιο πρόγραμμα λοιπόν περιελάμβανε μπάνιο σε πισίνα με ροζ μαγιό (πολύ ροζ φέτος), λίγη δουλίτσα στο mac, λίγη αγάπη σε ζωάκια, κουπίτσες με υγιεινό φαγητό και ένα βαρύ πλεκτό πουλοβεράκι για το βράδυ. Ζωάρα!

Η Κιμ Καρντάσιαν με κορδελομπικίνι στο χρώμα του λάιμ ή του γουακαμόλε, όπως γράφει κι ένας φόλοουερ στα σχόλια. Είναι στο σπίτι της ή μήπως στο Μεξικό; Γιατί αντί να κολυμπά ντερλικώνει κάτι τάκος.

Η Χέιλι Μπίμπερ με ροζ της τσίχλας ψιλοjungle. Πολύ της μόδας. Μάλλον κάνει ηλιοθεραπεία στον κήπο της αν κρίνουμε από τον πουρναροφράκτη και το παντζούρι. Εκτός αν βρίσκεται στον κήπο κάποιου ξενοδοχείου. Άγνωστο. Τα γνωστά πράγματα για τη Χέιλι είναι ότι ασχολείται με το μόντελινγκ και δουλεύει με τους μεγαλύτερους, είναι παντρεμένη με τον Τζάστιν Μπίμπερ, είναι κόρη του ηθοποιού Στίβεν Μπόλντουιν και ανιψιά του Άλεκ Μπόλντουιν.

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν τον Μάρτιο. Δεν άρχισε τότε τα μπάνια, απλώς δεν τα σταμάτησε ποτέ. Ως ινφλουένσερ που τιμά τα λεφτά που παίρνει σε κάθε ποστ, αναδεικνύει με τις πόζες της το μπικίνι της ανερχόμενης εταιρείας Oserée.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaia (@kaiagerber)

Η Κάια Γκέρμπερ είναι το ακριβώς ανάποδα ης Κόρτνεϊ Καρντάσιαν ως προς το στιλ. Με το λιτό, μινιμαλιστικό μπικινάκι της βολτάρει σε έναν καταπράσινο καλιφορνέζικο κήπο χωρίς πολλά πολλά.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice