Η τραγουδίστρια Μπρίτνεϊ Σπίαρς
Η τραγουδίστρια Μπρίτνεϊ Σπίαρς © EPA / CHRISTIAN LILIENDAHL
Celebrities

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Απερρίφθη το αίτημα άρσης της κηδεμονίας της

Τι υποστηρίζει ο πατέρας της, Τζέιμι Σπίαρς

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Παραμένει κηδεμόνας ο πατέρας της - Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της τραγουδίστριας για άρση.

Απορρίφθηκε από το δικαστήριο το αίτημα που είχε καταθέσει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς για την άρση κηδεμονίας από τον πατέρα της, Τζέιμι, καθώς, όπως αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ, το δικαστήριο διαπίστωσε ότι η Σπίαρς είναι «ουσιαστικά ανίκανη να διαχειριστεί τους οικονομικούς πόρους της ή να αντισταθεί σε απάτη ή αδικαιολόγητη επιρροή».

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποιο σχόλιο από την πλευρά της Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Πριν από μία εβδομάδα, η τραγουδίστρια είπε στο δικαστήριο: «Το μόνο που θέλω είναι τη ζωή μου πίσω. Θέλω να πάρει τέλος η κηδεμονία μου χωρίς τίποτε άλλο.Moυ κάνει περισσότερο κακό παρά καλό. Αξίζω να έχω μια ζωή... Είμαι υπέροχη σε αυτό που κάνω. Το μόνο που θέλω είναι να έχω τα χρήματά μου… [και] να μοιραστώ την ζωή μου με τον κόσμο».

Διαδηλώσεις υπέρ της άρσης κηδεμονίας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς
Διαδηλώσεις υπέρ της άρσης κηδεμονίας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς © EPA

Οι όροι της κηδεμονίας, μεταξύ άλλων, σύμφωνα με την Σπίαρς, δεν της επιτρέπουν να παντρευτεί και να κάνει παιδί. Απαγορεύεται ο σύντροφός της να την πηγαίνει οπουδήποτε με το αυτοκίνητό του, καθώς και να βλέπει κάποιους φίλους.

Report: Judge denies Britney Spears' request to remove father from conservatorship

Από την πλευρά του, ο Τζέιμι Σπίαρς μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «ανησυχεί για τη διαχείριση και τη φροντίδα της Μπρίτνεϊ» από την Τζόντι Μοντγκόμερι, πρώην μάνατζερ και σύμβουλο υγείας της κόρης του, ενώ είπε ότι η Μοντγκόμερι «είχε επανειλημμένα υπηρετήσει τον ρόλο του κηδεμόνα από τον Σεπτέμβριο του 2019 και συνεχίζει να έχει αυτή την ιδιότητα, χωρίς να αντικατοπτρίζει τις επιθυμίες της Μπρίτνεϊ».

Η Τζέιμι Λιν Σπίαρς, αδελφή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, μίλησε μετά από πολλά χρόνια για το καθεστώς υπό το οποίο βρίσκεται η τραγουδίστρια. «Ο μόνος λόγος, που δεν είχα μιλήσει ποτέ πριν ήταν επειδή ένιωθα ότι δεν ήταν σωστό να μιλήσω εγώ, ενώ η αδερφή μου δεν μπορεί να μιλήσει η ίδια για τον εαυτό της και να πει όσα νιώθει», εξηγεί η ηθοποιός, προσθέτοντας: «Από την ημέρα, που γεννήθηκα έχω αγαπήσει και στηρίξει την αδερφή μου. Είναι η μεγάλη μου αδερφή πριν από όλες αυτές τις βλακείες που έχουν συβεί. Δε με ενδιαφέρει αν θέλει να φύγει μακριά, να πάει σε ένα δάσος και να κάνει μωρά στην μέση του πουθενά ή αν θέλει να επιστρέψει και να κατακτήσει τον κόσμο, όπως έχει κάνει τόσες φορές, γιατί δεν έχω τίποτα να χάσω ή να κερδίσω από εκείνη. Αυτή η κατάσταση δεν με επηρεάζει, γιατί είμαι απλά η αδερφή της, που νοιάζεται μόνο για την ευτυχία της», λέει.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice