Η Amber Heard
Η Amber Heard © John Phillips/Getty Images
Celebrities

Η Amber Heard έγινε μητέρα με τους «δικούς της όρους»

Απέκτησε μια κόρη με παρένθετη μητέρα

Η ηθοποιός Amber Heard (Άμπερ Χερντ) απέκτησε το πρώτο της παιδί, μια κόρη που την ονόμασε Ούνα Πέιτζ.

Άλλη μια χολιγουντιανή σταρ που απέκτησε παιδί μέσω παρένθετης μητέρας κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Η Άμπερ Χερντ ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα στο twitter και το instagram γράφοντας: «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που μοιράζομαι αυτά τα νέα μαζί σας. Τέσσερα χρόνια πριν, αποφάσισα ότι ήθελα να έχω παιδί. Ήθελα να το κάνω με τους δικούς μου όρους. Τώρα εκτιμώ πόσο ριζοσπαστικό είναι για μας ως γυναίκες να σκεφτόμαστε ένα από τα πιο θεμελιώδη κομμάτια του πεπρωμένου μας με αυτόν τον τρόπο. Ελπίζω ότι φτάνουμε σε ένα σημείο στο οποίο είναι φυσιολογικό να μην θέλουμε ένα δακτυλίδι για να έχουμε παιδί. Ένα μέρος του εαυτού μου θέλει να υποστηρίξει ότι η ιδιωτική μου ζωή δεν αφορά κανέναν. Επίσης καταλαβαίνω ότι η φύση της δουλειάς μου με αναγκάζει να έχω τον έλεγχο πάνω σε αυτό το θέμα. Η κόρη μου γεννήθηκε στις 8 Απριλίου του 2021. Το όνομά της είναι Ούνα Πέιτζ Χερντ. Είναι η αρχή της υπόλοιπης ζωής μου».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

Η Χερντ ονόμασε την κόρη της Πέιτζ αποτίνοντας φόρο τιμής στη μητέρα της που πέθανε πέρσι. Το Ούνα προέρχεται είτε από το ιρλανδικά «uan» που σημαίνει «αρνάκι» είτε από το λατινικό «unus». Ούνα πάντως ονομάζεται μια αρχαία ιρλανδική θεότητα, βασίλισσα των νεράιδων, της φύσης, του έρωτα και των σχέσεων. Απεικονίζεται με ξανθά μαλλιά, λεπτεπίλεπτα φτερά και τιάρα. Η Ούνα είναι το πρώτο παιδί της 35χρονης ηθοποιού. 

Το 2010 η ηθοποιός είχε μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της: «Δεν κατηγοριοποιώ τον εαυτό μου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο - Είχα επιτυχημένες σχέσεις και με άνδρες και τώρα με γυναίκες. Αγαπώ αυτόν που αγαπώ. Είναι το πρόσωπο που μετράει».

Το 2014 κυκλοφόρησαν στο ίντερνετ γυμνές της φωτογραφίες που κλάπηκαν από το iCloud. Η ίδια δήλωσε πως έπεσε θύμα revenge porn.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

Η Άμπερ Χερντ υπήρξε παντρεμένη με τον Τζόνι Ντεπ από το 2015 μέχρι το 2017. Ο χωρισμός τους υπήρξε δραματικός, με τους δυο τους να οδηγούνται στα δικαστήρια και να αλληλοκατηγορούνται για κακοποιητική συμπεριφορά.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice