Ο Άρνολντ Σβατσενέγκερ
Ο Άρνολντ Σβατσενέγκερ © EPA
Celebrities

Σβαρτσενέγκερ: Να δημιουργηθεί κίνημα για την κλιματική αλλαγή

«Να εκπαιδεύσουμε το κοινό ώστε να γνωρίζει τους κινδύνους που βρίσκονται μπροστά του»

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ πιστεύει ότι οι πολίτες είναι αυτοί που θα πρέπει να αναλάβουν δράση για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε, ο Άρνολντ Σβατσενέγκερ έκανε εκτενή αναφορά στο πρόβλημα της κλιματικής αλλαγής και στην ανάγκη δημιουργίας ενός κινήματος βάσης για το εν λόγω ζήτημα.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Sky News ο ηθοποιός είπε ότι θα πρέπει να οικοδομηθεί ένα «κίνημα από τη βάση» για να εκπαιδευτούν οι άνθρωποι σχετικά με την κλιματική αλλαγή και να προκληθεί μία παγκόσμια επανεξέταση της στάσης απέναντι στην περιβαλλοντική μόλυνση.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Σβαρτσενέγκερ, ο οποίος πλέον είναι ένας «σκληρός» περιβαλλοντικός ακτιβιστής, βρέθηκε στη γενέτειρα του, την Αυστρία, για να συμμετάσχει σε μία σύνοδο κορυφής για την κλιματική αλλαγή.

«Πρέπει να οικοδομήσουμε ένα κίνημα βάσης και να εκπαιδεύσουμε το κοινό ώστε να γνωρίζει τους κινδύνους που βρίσκονται μπροστά του. Δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική -είναι ότι πρέπει να απαλλαγούμε από την ρύπανση- γιατί αυτή σκοτώνει ανθρώπους», είπε.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice