Η Sharon Stone στο Κόκκινο Χαλί του 74ου Φεστιβάλ των Καννών
Η Sharon Stone στο Κόκκινο Χαλί του 74ου Φεστιβάλ των Καννών © EPA/SEBASTIEN NOGIER
Celebrities

Φεστιβάλ Καννών: Η Σάρον Στόουν έφτασε σαν νεράιδα

Οι εμφανίσεις της ένατης μέρας στο Κόκκινο Χαλί του 74ου φεστιβάλ των Καννών

114739-643733.jpg
Τάνια Δελή |

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Σάρον Στόουν στο 74ο Φεστιβάλ των Καννών - Οι επιλογές των επωνύμων στο Κόκκινο Χαλί της Κρουαζέτ.

Εντυπωσιακή είσοδο σαν νεράιδα έκανε χθες στην Κρουαζέτ η Sharon Stone. Η 63χρονη ηθοποιός ήρθε στις Κάννες για την προβολή της ταινίας «Η ιστορία της γυναίκας μου» της Ουγγαρέζας Ildikó Enyedi που συμμετέχει στο διαγωνιστικό πρόγραμμα. Το φόρεμά της, κάμποσα κιλά από γαλάζιο τούλι, έχει την υπογραφή Dolce & Gabbana και το η Stone το συνδύασε με κοσμήματα Chopard. Dolce & Gabbana ήταν και το καναρινί της Poppy Delevingne η οποία είχε επίσης επιλέξει Chopard: τα σκουλαρίκια ήταν τυρκουάζ. Σχεδόν δίπλα της στο χαλί φωτογραφιζόταν το φωτομοντέλο από το Βέλγιο, η Rose Bertram, με κλασικό κόκκινο φόρεμα σε στιλ παλιό Χόλιγουντ, εφαρμοστό και στράπλες. Παλιό Χόλιγουντ θύμιζε και το φόρεμα του Tony Ward που κολάκευε τη Bραζιλιάνα Elen Capri, ένα από τα top model της Vogue. Η Amy Jackson ήταν εκτυφλωτική με μπορντό τουαλέτα, που έδειχνε λίγο υπερβολική ίσως επειδή  φορούσε κι αυτή κοσμήματα Chopard. Η 14η Ιουλίου ήταν η ημέρα των Chopard.

Η Sharon Stone στο Κόκκινο Χαλί του 74ου Φεστιβάλ των Καννών
Η Sharon Stone στο Κόκκινο Χαλί του 74ου Φεστιβάλ των Καννών © EPA/SEBASTIEN NOGIER

Στην ίδια προβολή εθεάθη η Lady Victoria Hervey με hot pink φόρεμα του τουρκικού οίκου Gulafer Atas: το χρώμα δεν ταίριαζε με το κόκκινο χαλί· αναρωτιέται κανείς αν οι στυλίστες παίρνουν υπόψη αυτόν τον συνδυασμό - η Marta Lozano που εμφανίστηκε με κόκκινο jumpsuit φαινόταν σαν συνέχεια του χαλιού και η μακριά ουρά το σκούπιζε για κάμποσα μέτρα. Το κόκκινο Christian Dior της όμορφης και ταλαντούχας Μélanie Laurent ήταν μόλις έναν τόνο ζωηρότερο από το χαλί το οποίο έχει αρχίσει να ξεθωριάζει. Η Hana Cross, το μοντέλο που είχε συνδέσει το όνομά της με την οικογένεια Beckham, φορούσε μια δημιουργία του Λιβανέζου σχεδιαστή Rami Kadi με πούπουλα και η Sofia Resing ένα αρκετά αποκαλυπτικό φόρεμα σε χρώμα που θύμιζε φωσφοριζέ μαγιό με την υπογραφή Nicolas Jebran. H Chiara Ferragni εθεάθη με αμφίεση νοικοκυράς σε λαϊκή αγορά πλην όμως με υπογραφή Louis Vuitton και το top model από την Νότια Κορέα, η Soo Joo Park, φαινόταν έτοιμη για την πλάζ και δεν είχε ούτε μια τσέπη για να βάλει κάτι.

Η Amy Jackson στο Κόκκινο Χαλί του 74ου Φεστιβάλ των Καννών
Η Amy Jackson στο Κόκκινο Χαλί του 74ου Φεστιβάλ των Καννών © EPA/IAN LANGSDON

Χθες το Κόκκινο Χαλί φιλοξένησε bloggers, vloggers και influencers, μεταξύ των οποίων την Jessica Wang που διατηρεί το ιστολόγιο Not Jess Fashion με 713.000 followers. H Wang, που δήλωσε ότι πέρασε τους μήνες της καραντίνας φορώντας γόβες στιλέτο, εμφανίστηκε με μαύρο φόρεμα σε γραμμή γοργόνας.

Μέχρι σήμερα οι πιο κομψές γυναικείες εμφανίσεις ήταν της Anna Cleveland που φορούσε χρυσό του οίκου Alberta Ferretti, της Abigail Breslin με σκοτωμένο πράσινο έξωμο Dolce & Gabbana, της Sοphie Marceau με ασπρόμαυρο Valentino και της Helen Mirren με κροκί Dolce & Gabbana. Και ασορτί γόβες. Eντύπωση έκανε και η Mylène Farmer με Maison Margiela στο χρώμα του κρασιού.

Gregory di Meglio, Moussa Maaskri, Abigail Breslin, Tom Mccarthy, Matt Damon, Camille Cottin, Lilou Siauvaud, Igor Azougli
Gregory di Meglio, Moussa Maaskri, Abigail Breslin, Tom Mccarthy, Matt Damon, Camille Cottin, Lilou Siauvaud, Igor Azougli © EPA/SEBASTIEN NOGIER

O Timothée Chalamet εμφανίστηκε με λαμέ Tom Ford και γυαλιά ηλίου Celine, όχι η κομψότερη επιλογή, αλλά ήταν από τους λιγοστούς άνδρες που τραβούσαν το βλέμμα των Fashionistas, αν εξαιρέσουμε τον Spike Lee που ντύνεται σαν να κάνει πλάκα. Οι υπόλοιποι φορούσαν τα γνωστά παπιγιόν.

Tilda Swinton και Timothee Chalamet στο Φεστιβάλ Καννών
Tilda Swinton και Timothee Chalamet στο Φεστιβάλ Καννών © EPA/SEBASTIEN NOGIER

Η πάντα εκκεντρική και ενδιαφέρουσα Tilda Swinton κατάφερε να συνδυάσει πορτοκαλί με hot pink και χρυσά μανίκια, αλλά μάλλον την προτιμάμε με το glossy γαλάζιο κοστούμι του οίκου Haider Ackermann που φορούσε προχθές. Σκέτη καταστροφή ήταν η Ρωσίδα τηλεπερσόνα Elena Lenina που ισορροπούσε στο κεφάλι κάτι πελώριο και χρυσαφί -δεν καταλάβαμε τι ήταν- και η Leila Bekhti με ασυνάρτητο κοστούμι Givenchy. Τέλος, έχουμε αποφασίσει ότι η Jodie Foster και η Maggie Gyllenhaal δεν ξέρουν να ντύνονται.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice