5 διάσημοι Έλληνες που ίσως δεν φαντάζεσαι πως είναι παππούδες

Μοιράστηκαν οι ίδιοι τη συγκίνηση και τα συναισθήματά τους στα social media

Νίκος Πορτοκάλογλου, Θοδωρής Αθερίδης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Γιώργος Νταλάρας και Ηλίας Μαμαλάκης μοιράζονται τη χαρά τους ως παππούδες στα social media.

Μετανάστευσαν από τον πλανήτη «μπαμπάς» και εκτοξεύθηκαν στον πλανήτη «παππούς». Η χαρά και η συγκίνησή τους δεν κρύβεται αλλά και δεν περιγράφεται με λόγια, τουλάχιστον όχι με τα δικά μας λόγια. Αρκούν οι φωτογραφίες τους για να νιώσεις το συναίσθημα.

Ο πιο φρέσκος παππούς της ελληνικής τέχνης είναι ο Νίκος Πορτοκάλογλου. Όπως έγραψε και ο ίδιος, πλέον έχει τρεις κόρες. «Γιατι η κόρη της κόρης μου ειναι δυο φορές κόρη!».

Θοδωρής senior και Θοδωρής junior. Ο Θοδωρής Αθερίδης έγινε παππούς πριν δύο χρόνια από την κόρη του Φωτεινή και το εγγόνι του φέρει το όνομά του. 

Τον Απρίλιο του 2020 έγινε παππούς και ο ηθοποιός Μιχάλης Ιατρόπουλος. Όπως έγραψε χαρακτηριστικά στο instagram, «Επιτέλους βρήκα τη γυναίκα της ζωής μου και είναι η εγγονή μου που ήρθε σήμερα να μας γεμίσει συγκίνηση χαρά και ελπίδα. Πρωτόγνωρο συναίσθημα, είμαι ευγνώμων».

Ο Ηλίας Μαμαλάκης έχει μία εγγονή κι έναν εγγονό από τα παιδιά της δεύτερης γυναίκας του, Ντορίτας. Όταν γεννήθηκε το δεύτερο εγγόνι, έγραψε στο facebook: «Σήμερα χαρά μεγάλη. Ήλθε στον κόσμο ο δεύτερος εγγονός. Γιος του Παναγιώτη και της Ζωίτσας. Κούκλος υγιής και χαμογελαστός. Μοιράζομαι τη χαρά μου με όλους τους φίλους».

Ο Γιώργος Νταλάρας έχει δύο εγγονούς από την κόρη του Γεωργιάννα. Πέρσι το καλοκαίρι μάλιστα πέρασαν μαζί τις διακοπές, και απόδειξη τρυφερότητας είναι το βίντεο που ανέβασε στο instagram, όπου παππούς και εγγονός είναι καπετάνιοι. Η λεζάντα του υπερήφανου παππού έγραφε: «Πάρε ναυτάκι, ναυτάκι Συριανό, λοστρόμο Πειραιώτη… Κυκλάδες, οικογενειακές ιστορίες».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice