Η Τζένιφερ Λόπεζ, στην αγκαλιά του Μπεν Άφλεκ - Το φιλί για τα γενέθλιά της που άναψε «φωτιές» στο Instagram
Η Τζένιφερ Λόπεζ, στην αγκαλιά του Μπεν Άφλεκ - Το φιλί για τα γενέθλιά της που άναψε «φωτιές» στο Instagram @Jlo/Instagram
Celebrities

Τζένιφερ Λόπεζ: Το φιλί με τον Μπεν Άφλεκ για τα γενέθλιά της

Η Λατίνα τραγουδίστρια έκλεισε τα 52 και δηλώνει ερωτευμένη

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) είχε γενέθλια και ανέβασε φωτογραφία στο Instagram στην οποία δίνει ένα φιλί στον Μπεν Άφλεκ.

Η Τζένιφερ Λόπεζ γιόρτασε τα 52α γενέθλιά της, έχοντας στο πλευρό της τον εκλεκτό της καρδιάς της, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Μπεν Άφλεκ. Η λατίνα σταρ είναι ερωτευμένη και αυτό πλέον δεν κρύβεται. Η Τζένιφερ Λόπεζ τα ξαναέφτιαξε με τον Μπεν Άφλεκ και οι δυο τους δείχνουν να τα πηγαίνουν περίφημα.

Οι οπαδοί αυτής της «Bennifer» σχέσης δεν σταματούν να χαμογελούν, βλέποντας ξανά μαζί το ζευγάρι -17 χρόνια μετά τον χωρισμό τους- και επισημαίνοντας ότι οι μεγάλες αγάπες κάποτε ξανασμίγουν.

Στο προφίλ της στο Instagram η Jennifer Lopez ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία δίνει ένα φιλί στον αγαπημένο της, Μπεν Άφλεκ. Η τραγουδίστρια γιόρτασε τα γενέθλιά της σε πολυτελές σκάφος. Στα social media ανέβασε επίσης και ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται με μπικίνι. Στα 52 της η Λατίνα σταρ καταφέρνει να διατηρείται σε εξαιρετική φόρμα.

Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Λόπεζ ήρθαν ξανά κοντά τον περασμένο Απρίλιο, όταν η JLΟ χώρισε τον αρραβωνιαστικό της, Άλεξ Ροντρίγκεζ.

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ - Ένα φιλί για τα γενέθλια της Λατίνας σταρ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice