Βρέθηκε η αντικαταστατρία της Σαμάνθα στο Sex and the City
Paul Archuleta/Getty Images
Celebrities

Βρέθηκε η αντικαταστατρία της Σαμάνθα στο Sex and the City

Θα συμπληρώσει το κουαρτέτο ως νέα φίλη της Κάρι

Η Νικόλ Άρι Πάρκερ (Nicole Ari Parker) θα αντικαταστήσει την Κιμ Κάτραλ στο reboot του Sex and the City.

Μετά την κατακραυγή για την απουσία της Σαμάνθα από το  reboot του Sex and the City, οι παραγωγοί προχώρησαν σε μια κίνηση απελπισίας. Επιστράτευσαν τη Νικόλ Άρι Πάρκερ, για να ενσαρκώσει τη φίλη των κοριτσιών και να προσπαθήσει να καλύψει την έλλειψη ενός εμβληματικού χαρακτήρα της σειράς.

Η Άρι Πάρκερ, γνωστή μας από τη σειρά Empire αλλά και από την ταινιάρα του Πολ Τόμας Άντερσον Boogie Nights, θα συμπληρώσει την τετράδα της κοριτσοπαρέας. Βέβαια, δεν θα λέγεται Σαμάνθα, αλλά Λίζα Τοντ Γουέξλι και θα είναι μια νέα φίλη της Κάρι Μπράντσο που γυρίζει ντοκιμαντέρ.

Για την απίθανη περίπτωση που κάποιος δεν έχει παρακολουθήσει τις εξελίξεις στη συνέχεια του Sex and the City, να πούμε πως η σειρά θα λέγεται And Just Like That…, θα πρωταγωνιστούν οι τρεις από τις τέσσερις ηρωίδες, ενώ στο σενάριο θα βρίσκεται ο Μάικλ Πάτρικ Κινγκ, επίσης «παλιός».

Ήδη από την εποχή που το Sex and the City είχε μεγάλη ζήτηση, ακούγονταν φήμες για κακές σχέσεις μεταξύ των ηθοποιών. Ώσπου η Σαμάνθα, κατά κόσμον Κιμ Κατράλ, ξεκαθάρισε την ιστορία. «Έπαιξα μέχρι τέλους τη Σαμάνθα Τζόουνς γιατί αγαπούσα το Sex and the City. Ήταν ευλογία σε πολλά επίπεδα, όμως μετά τη δεύτερη ταινία μπούχτισα. Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί δεν με αντικαθιστούσαν με άλλη ηθοποιό αντί να ξοδεύουν τον χρόνο τους με μπούλινγκ. Όχι σημαίνει όχι».

Μια άλλη κατηγορία που δεχόταν η σειρά ήταν ότι αδιαφορούσε για τη διαφορετικότητα και τη συμπερίληψη - για παράδειγμα δεν υπήρχε ούτε ένας μαύρος ηθοποιός στο καστ. Η εν λόγω κριτική υπήρξε εποικοδομητική και έτσι στο reboot θα υπάρχουν έγχρωμοι ήρωες αλλά και τρανς.

Η Νικόλ Άρι Πάρκερ είναι 51 χρονών και γεννημένη στο Μέριλαντ. Έχει ανασφάλεια για τον ρόλο που πρόκειται να αναλάβει; Μάλλον όχι αν κρίνουμε από προηγούμενη δήλωσή της: «Δεν πιστεύω στις ανασφάλειες. Είναι χάσιμο χρόνου. Ο Θεός αγαπάει εσένα και οτιδήποτε πάνω σου. Οπότε γιατί να αυτοτιμωρείς τον πολύτιμο εαυτό σου;»

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice