Kim Kardashian - Kanye West @ Donda Listening Party
© instagram/ Khloe Kardashian
Celebrities

Kanye West: Γιατί η Kim Kardashian ντύθηκε νύφη στο πάρτι Donda

Όλοι έχουμε μπερδευτεί

Η Kim Kardashian εμφανίστηκε με ένα Balenciaga νυφικό στο πάρτυ ακρόασης του νέου άλμπουμ Donda του Kanye West και το κοινό παραλύει.

Όσοι παρακολούθησαν το τρίτο και τελευταίο event του Kanye West για τον καινούριο του δίσκο εν ονόματι «Donda», το τέλος του show πρόσφερε μια μεγάλη έκπληξη με ανάμεικτα συναισθήματα. Πράγμα διόλου ασυνήθιστο για τον αμφιλεγόμενο χαρακτήρα του διάσημου ράπερ-σχεδιαστή μόδας.

 

 

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου κομματιού «No child left behind», εμφανίστηκε στη σκηνή μια φιγούρα-φάντασμα, η οποία περπατούσε αργά προς το μέρος του West. Το κοινό έβγαλε τις πιο δυνατές κραυγές που ακούστηκαν καθόλη τη διάρκεια του show, όταν έγινε ξεκάθαρο ότι η μυστηριώδης μορφή είναι η Kim Kardashian ντυμένη νύφη. Η ίδια γυναίκα η οποία έβαλε μπρος το διαζύγιο τους τον Φεβρουάριο που μας πέρασε.

 

 

 

 

Η μακριά ουρά που σερνόταν με χάρη σε κάθε της βήμα και το ιδιαίτερο πέπλο κάτι μας θύμισε. Balenciaga couture 2021 φυσικά. Το show που σηματοδότησε την επιστροφή της υψηλής ραπτικής του brand μετά από μια παύση 53ων χρόνων.

 

 

Δεν αποτελεί καμία έκπληξη το ότι η Kim είναι η πρώτη που φόρεσε αυτό το ιστορικό κομμάτι δεδομένης της σχέσης που έχει ο Kanye με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου Balenciaga, Ντέμνα Γκβασάλια. Ο Γκβασάλια σκηνοθέτησε το δεύτερο πάρτι ακρόασης του Donda και ο West ήταν ένας από τους ελάχιστους καλεσμένους στο show υψηλής ραπτικής τον Ιούλιο, με το νυφικό φινάλε να είναι το πιο συζητημένο κομμάτι της συλλογής. Το σχέδιο του βασίζεται σε ένα νυφικό σχεδιασμένο από τον ίδιο τον Cristobal Balenciaga το 1967.

 

 

Τι θέλει όμως να μας πει το πρώην ζεύγος «Kimye»; Παρακολουθήσαμε άραγε μια επανασύνδεση του γάμου τους; Μια αρτιστίκ ερμηνεία; Ή ο Kanye κάνει πάλι τα γνωστά του κόλπα για να βρεθεί το album του πρώτο στα charts; (Ήδη το Donda έχει σπάσει το ρεκόρ ακροάσεων του Spotify σε μέσα σε μια εβδομάδα). Όπως και να ‘χει, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι απολαύσαμε μια από τις πιο fashion στιγμές της χρονιάς, το Balenciaga νυφικό ήταν μια άρτια επιλογή για το σκηνικό και ο Kanye ξέρει τι κάνει.

 

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice