Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ποζάρει με το εσώρουχο και απαντά στους haters

«Είναι πραγματικά τα δικά μου οπίσθια, χωρίς φίλτρα» ανέφερε σε post

Look Team |

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, φορώντας μόνο το εσώρουχό της, δείχνει πώς είναι τα οπίσθιά της με βίντεο στο Instagram, απαντώντας στους haters που την κακολογούν.

Τους τελευταίους μήνες η Μπρίτνεϊ Σπίαρς βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας για τη δικαστική διαμάχη που είχε ανοίξει με τον πατέρα της, προκειμένου να πετύχει την άρση της κηδεμονίας της. Το κίνημα #FreeBritney έγινε τόσο μεγάλο που μέχρι και η Madonna ζήτησε την απελευθέρωση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Τελικά, ο πατέρας της παραιτήθηκε από την κηδεμονία της -εξέλιξη που έστειλε στον έβδομο ουρανό τους θαυμαστές της τραγουδίστριας.

Ωστόσο, οι κακές γλώσσες συνεχίζουν να «χτυπούν» την Μπρίτνεϊ, σχολιάζοντας την εξωτερική της εμφάνιση, το αν έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις και το αν χρησιμοποιεί ή όχι φίλτρα στις φωτογραφίες και τα βίντεο που ανεβάζει κατά καιρούς στα social media. Η Σπίαρς φρόντισε για πολλοστή φορά να τους δώσει μια ξεκάθαρη και πειστική απάντηση.

Φορώντας μόνο το εσώρουχό της, στάθηκε μπροστά στον καθρέφτη του μπάνιου της, και φωτογραφήθηκε με τη βοήθεια ενός selfie stick. Πόσταρε, μάλιστα, και το σχετικό βίντεο. «Ορίστε και το βίντεο για να δείτε ότι είναι πραγματικά τα δικά μου οπίσθια... χωρίς φίλτρα και καλυμμένα σημεία... Είναι τελείως αληθινά!». Οι followers στο Instagram αποθέωσαν την Britney Spears.

Στη λεζάντα η διάσημη τραγουδίστρια έγραψε ότι ήθελε να δείξει πώς είναι τα οπίσθιά της χωρίς κανένα φίλτρο, προκειμένου να διαπιστώσουν οι θαυμαστές της -και όσοι την κακολογούν- τη γυμνή της αλήθεια.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

 «Τραβάω τα βίντεό μου με selfie stick και θα συνεχίσω πάντα να το κάνω. Παραμένει όρθιο, δεν αντιμιλάει και είναι εξαιρετικά αξιόπιστο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

 

Τα γυμνά post χωρίς φίλτρα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς στο Instagram και το κόκκινο τριαντάφυλλο

Λίγες εβδομάδες νωρίτερα η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είχε ποστάρει στο Instagram ορισμένες αποκαλυπτικές φωτογραφίες της. Σε αυτές η τραγουδίστρια φορούσε κόκκινες μπότες και το κάτω μέρος από το μπικίνι της, κρατώντας με τα δύο της χέρια το στήθος της. Στο δεξί χέρι κρατά ένα κόκκινο τριαντάφυλλο.

Γεννημένη στις 2 Δεκεμβρίου 1981 η Αμερικανίδα τραγουδίστρια της ποπ έχει σημειώσει τεράστια εμπορική επιτυχία με τα τραγούδια της, ξεπερνώντας σε πωλήσεις τα 200 εκατομμύρια δίσκους. «Baby One More Time», «Toxic», «Crazy», «Oops… I Did it Again», «I'm a Slave 4 U», ορισμένα μόνο από τα τραγούδια της που αγαπήθηκαν και ακούγονται μέχρι σήμερα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις