Shannen Doherty (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Η διάσημη ηθοποιός έχει διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού στο στάδιο 4
Shannen Doherty (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Η διάσημη ηθοποιός έχει διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού στο στάδιο 4 © Photo by Neilson Barnard/Getty Images for Hallmark Channel/Ideal Image
Celebrities

Σάνεν Ντόχερτι: «Ο καρκίνος δεν είναι το τέλος όλων»

Το νέο μήνυμα δύναμης από τη διάσημη ηθοποιό που παλεύει με την ασθένεια

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η Σάνεν Ντόχερτι μίλησε ξανά για τον καρκίνο, με τον οποίο συνεχίζει να δίνει μάχη, στέλνοντας νέο μήνυμα αισιοδοξίας.

H Σάνεν Ντόχερτι, η διάσημη ηθοποιός από τα «Χτυποκάρδια το Μπέβερλι Χιλς» (Beverly Hills 90210) συνεχίζει να παλεύει με τον καρκίνο και συγκλονίζει.

«Νιώθω ότι έχω μια ευθύνη στη δημόσια ζωή μου, την οποία διαχωρίζω από την υποκριτική μου ζωή. Να μιλήσω για τον καρκίνο και ίσως να εκπαιδεύσω τους ανθρώπους περισσότερο και να τους ενημερώσω ότι τα άτομα με καρκίνο στο στάδιο 4 είναι πολύ ζωντανά και πολύ δραστήρια» ξεκαθάρισε η ηθοποιός Σάνεν Ντόχερτι, η οποία διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού στο στάδιο 4.

Οι δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο της προώθησης της νέας της ταινίας «List of a Lifetime», η οποία επικεντρώνεται στη ζωή μίας γυναίκας, που έχει διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού.

«Ο σύζυγός μου λέει ότι δεν θα καταλάβεις ποτέ ότι έχω καρκίνο» πρόσθεσε η Shannen Doherty, η οποία είναι παντρεμένη με τον παραγωγό Κερτ Ισβαριένκο (Kurt Iswarienko) από το 2011. Και πρόσθεσε: «Ποτέ δεν παραπονιέμαι πραγματικά. Δεν μιλάω πραγματικά γι' αυτό. Είναι μέρος της ζωής μου».

List of a Lifetime - Η νέα ταινία της Σάνεν Ντόχερτι για τον καρκίνο

Η ταινία πραγματεύεται τη ζωή μίας γυναίκας που διαγνώστηκε με καρκίνο και η οποία αναζητεί την κόρης της, που είχε δώσει για υιοθεσία.

Η Ντόχερτι διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 2015. Δύο χρόνια αργότερα η ασθένεια ήταν σε ύφεση, ωστόσο το 2020 αποκάλυψε ότι ο καρκίνος επέστρεψε και ήταν πλέον στο τέταρτο στάδιο.

Σε συνέντευξή της νωρίτερα φέτος η Σάνεν Ντόχερτι είχε πει ότι δεν θέλει οι άνθρωποι όταν ακούν πως κάποιος βρίσκεται στο τέταρτο στάδιο του καρκίνου να θεωρούν ότι δεν μπορούν να εργαστούν και να μετακινηθούν. «Δεν είναι το τέλος όλων» είχε πει, υπογραμμίζοντας: «Μπορεί να ζήσω πολύ περισσότερο από κάποιον που είναι απόλυτα υγιής. Κανείς δεν ξέρει».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice