Λίντα Εβαντζελίστα - Το διάσημο τοπ μόντελ παραμορθώθηκε μετά από αισθητική επέμβαση, όπως αποκάλυψε με ανάρτησή του στο Instagram
Λίντα Εβαντζελίστα - Το διάσημο τοπ μόντελ παραμορθώθηκε μετά από αισθητική επέμβαση, όπως αποκάλυψε με ανάρτησή του στο Instagram © Photo by Jamie McCarthy/Getty Images/Ideal Image
Celebrities

Λίντα Εβαντζελίστα: Έμεινε μόνιμα παραμορφωμένη μετά από επέμβαση

Τι αποκάλυψε με ανάρτησή της στο Instagram

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η Λίντα Εβαντζελίστα παραδέχεται ότι έμεινε μόνιμα παραμορφωμένη μετά από αισθητική επέμβαση για τη μείωση λίπους.

Η Λίντα Ευαγγελίστα, το supermodel από τον Καναδά, αποκάλυψε γιατί παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όπως είπε, μια αισθητική επέμβαση είχε ως αποτέλεσμα την παραμόρφωσή της. Η 56χρονη Λίντα Εβαντζελίστα, έκανε ανάρτηση στο Instagram, με τίτλο «The Truth, My Story» (σ.σ. «Η Αλήθεια, Η Ιστορία Μου»).

Σύμφωνα με τα όσα γράφει, το τοπ μόντελ είχε υποβληθεί σε διαδικασία μείωσης λίπους CoolSculpting πριν από πέντε χρόνια, η οποία την έχει αφήσει «μόνιμα παραμορφωμένη».

«Σήμερα έκανα ένα μεγάλο βήμα για να διορθώσω ένα λάθος, που με έκανε να υποφέρω τα τελευταία πέντε χρόνια.

» Για τους θαυμαστές μου που αναρωτήθηκαν γιατί δεν εργάζομαι, ενώ η καριέρα των μοντέλων στην ηλικία μου συνεχίζεται κανονικά, ο λόγος είναι ότι παραμορφώθηκα βάναυσα από τη διαδικασία του Zeltiq CoolSculpting, η οποία έκανε το αντίθετο από αυτό που είχε υποσχεθεί» αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της.

 

Λίντα Εβαντζελίστα: «Έγινα "αγνώριστη" μετά το χειρουργείο» - Η μάχη της με την κατάθλιψη

Και προσθέτει: «Αύξησε αντί να μειώσει τα λιποκύτταρά μου και με άφησε παραμορφωμένη, ακόμη και έπειτα από δυο επίπονες, ανεπιτυχείς χειρουργικές επεμβάσεις που έκανα για να διορθώσω την κατάσταση. Έγινα αυτό που τα media περιγράφουν… "αγνώριστη"».

Η Λίντα Εβαντζελίστα, η οποία ήταν ένα από τα πιο περιζήτητα supermodels της δεκαετίας του 1990 και εμφανίστηκε στο αξεπέραστο «Freedom! ’90» του George Michael, αναφέρει ακόμη ότι δίνει μάχη με την κατάθλιψη: «Έχω αναπτύξει παράδοξη λιπώδη υπερπλασία ή PAH, έναν κίνδυνο για τον οποίο δεν ενημερώθηκα πριν από τις επεμβάσεις. H PAH όχι μόνο κατέστρεψε τον τρόπο βιοπορισμού μου, αλλά με έστειλε σε έναν κύκλο βαθιάς κατάθλιψης, βαθιάς θλίψης και στα χαμηλότερα επίπεδα αυτοεκτίμησης. Στην πορεία, έχω γίνει αντικοινωνική».

Η Λίντα Ευαγγελίστα σε επίδειξη Μόδας του οίκου Versace το 2003 στο Μιλάνο
Η Λίντα Εβαγγελίστα σε επίδειξη Μόδας του οίκου Versace το 2003 στο Μιλάνο © EPA/DI MAURO

Η Λίντα Εβαντζελίστα, η οποία έκανε μερικές από τις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις της το 2015, κατέληξε: «Με αυτήν την αγωγή, προχωράω για να απαλλαγώ από τη ντροπή και δημοσιοποιώ με την ιστορία μου. Έχω κουραστεί να ζω έτσι. Θα ήθελα να βγαίνω από την πόρτα μου με το κεφάλι ψηλά, παρά το γεγονός ότι δεν μοιάζω πια με τον εαυτό μου».

 

Λίντα Εβαντζελίστα: Το κοντό μαλλί, οι πασαρέλες, τα εξώφυλλα και το Freedom! '90

Γεννημένη στις 10 Μαΐου 1965 η Λίντα Εβαντζελίστα (Linda Evangelista) μεσουράνησε τη δεκαετία του 1990. Τα πανέμορφα μάτια της, σε συνδυασμό με το χαρακτηριστικό look με το κοντό μαλλί, τη μετέτρεψαν γρήγορα σε fashion icon των 90's, επηρεάζοντας εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Σε κομμωτήρια πελάτισσες ζητούσαν να τους κάνουν το κούρεμα «The Linda».

Η Λίντα Εβαντζελίστα πήρε την απόφαση να κόψει τα μαλλιά της, το 1988, μετά από προτροπή του φωτογράφου Πίτερ Λίντμπεργκ.

Εκθαμβωτική η Λίντα Ευαγγελίστα σε επίδειξη Μόδας στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, το 2004
Εκθαμβωτική η Λίντα Εβαγγελίστα σε επίδειξη Μόδας στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, το 2004 © EPA/PAUL MILLER

Το διάσημο μοντέλο έχει ποζάρει για το εξώφυλλο σε περισσότερα από 700 περιοδικά. Έγινε «μούσα» του διάσημου Αμερικανού φωτογράφου Στίβεν Μέιζελ και έμεινε στην ιστορία μεταξύ άλλων για τη φράση της: «Δεν ξυπνάω για λιγότερα από 10.000 δολάρια την ημέρα».

To 1990 κυκλοφόρησε το τραγούδι Freedom! '90 του George Michael. Στο βίντεο κλιπ, σε σκηνοθεσία David Fincher (σ.σ. Fight Club, Seven, Alien 3, Zodiac), η Linda Evangelista πρωταγωνιστεί μαζί με τις Cindy Crawford, Christy Turlington, Naomi Campbell και Tatjana Patitz, προκαλώντας καρδιοχτύπια στους θαυμαστές της. Ξυπόλυτη, με ακουμπισμένη την πλάτη στον τοίχο, τραγουδά με αισθησιακό τρόπο τους στίχους του τραγουδιού, σε μια χαρακτηριστική σκηνή από το συγκεκριμένο video clip.

George Michael - Freedom! ’90 (Official Video)

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice