Ο πρίγκιπας Κάρολος και η πριγκίπισσα Νταϊάνα
© EPA/ LASZLO VARGA
Celebrities

Όταν η Νταϊάνα έσπασε ένα μπουκάλι στο κεφάλι του Κάρολου

Στα γυρίσματα της ταινίας Bond 'The Living Daylights'

Πριγκίπισσα Νταϊάνα - πρίγκιπας Κάρολος: Η αστεία στιγμή που του σπάει στο κεφάλι ένα ψεύτικο μπουκάλι στα γυρίσματα της ταινίας Bond 'The Living Daylights'.

Μετά από πολλούς μήνες αναμονής, η πρεμιέρα της τελευταίας Bond ταινίας «No Time To Die» επιτέλους έγινε και μάλιστα με πολλούς λαμπερούς καλεσμένους. Ο πρωταγωνιστής Ντάνιελ Γκρεγκ φόρεσε ένα υπέροχο ροζ βελούδινο σακάκι και είχε για συνοδό την κούκλα κόρη του και η στιγμή που μιλάει με την Κέιτ Μίντλετον έγινε αμέσως viral. Η τελευταία παρευρέθηκε στην πρεμιέρα συνοδευόμενη από τον σύζυγό της πρίγκιπα Ουίλιαμ, τον πρίγκιπα Κάρολο και την Καμίλα, φορώντας μια αστραφτερή χρυσή τουαλέτα. 

 

 

Τα media έσπευσαν να σχολιάσουν τις αναφορές στο στιλ της Νταϊάνας, ενώ ένα πολύ αγαπημένο βίντεο επέστρεψε στην επικαιρότητα. Σε περίπτωση που δεν το έχετε δει, πρόκειται για την πριγκίπισσα Νταϊάνα και τον πρίγκιπα Κάρολο, οι οποίοι έχουν επισκεφθεί το σετ των γυρισμάτων της ταινίας Bond 'The Living Daylights'. Εκεί, κι ενώ οι κάμερες καταγράφουν κάθε λεπτό της επίσκεψής τους, η Νταϊάνα παροτρύνεται από τα μέλη του καστ να κάνει ένα αστείο στον Κάρολο και να του σπάσει ένα μπουκάλι στο κεφάλι. Το μπουκάλι είναι φυσικά φτιαγμένο από ζάχαρη οπότε δεν υπήρχε περίπτωση τραυματισμού. 

Princess Diana SMASHES Bottle Over Charles's Head

Εκείνη φαίνεται να το ευχαριστήθηκε λίγο περισσότερο απ' όσο θα περίμενε κανείς και εκείνος δείχνει να γελάει αμήχανα στις κάμερες. Η στιγμή παραμένει, σε κάθε περίπτωση, επική.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice