Το κίνημα #FreeBritney βρισκόταν έξω από τα δικαστήρια για πάνω από μία δεκαετία, ελπίζοντας στη δικαίωση της Britney Spears σχετικά με την κηδεμονία της περιουσίας της από τον πατέρα της.
© ETIENNE LAURENT/ EPA
Celebrities

Britney Spears: Το «ευχαριστώ» στο #FreeBritney μέσω Instagram

Η δικαίωση της διάσημης τραγουδίστριας

Η Britney Spears ευχαρίστησε με ανάρτησή της στα social media τους φίλους του κινήματος #FreeBritney.

Για πάνω από μία δεκαετία η Britney Spears βρίσκεται στα δικαστήρια με την οικογένειά της εξαιτίας του γεγονότος ότι ο πατέρας της Jamie Spears, είναι νομικά υπεύθυνος σε ό,τι έχει να κάνει με τη ζωή και την καριέρα της. Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε γνωστό πως «κηδεμονία» της περιούσιας της περνάει εξ΄ολοκλήρου στα χέρια της διάσημης ποπ τραγουδίστριας και η ίδια θέλησε να ευχαριστήσει τους φίλους του #FreeBritney. Πρόκειται για ένα κίνημα που διαδήλωνε υπέρ της από την αρχή της συγκεκριμένης υπόθεσης και η ίδια ευχαρίστησε μέσω της πλατφόρμας του Instagram.

Το κίνημα #FreeBritney βρέθηκε έξω από κάθε ακρόαση του δικαστηρίου και διαδήλωνε υπερ της δικαίωσης της Britney Spears.
© ETIENNE LAURENT/ EPA

Το δικαστήριο ενέκρινε πριν μία εβδομάδα πως η περιουσία της τραγουδίστριας γυρίζει και τυπικά στα χέρια της, αφού θεώρηθηκε πως είναι το καλύτερο για το συμφέρον της ίδιας. Οι υποστηρικτές και οι fans της ήταν πολύ χαρούμενοι γι΄αυτή την εξέλιξη, καθώς πολλοί από αυτούς διαδηλώνουν έξω από κάθε δικαστική ακρόαση της τραγουδίστριας με το χαρακτηριστικό #FreeBritney, κρατώντας μάλιστα πολλά πλακάτ και πανό.

Η Britney Spears, μέσω ενός μηνύματος στο Instagram, ευχαρίστησε όλους για την υποστήριξη που είχε όλα αυτά τα χρόνια, εμφανώς συγκινήμενη. Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κίνημα #FreeBritney, δεν έχω λόγια. Έκλαψα πολύ χθες βράδυ καθώς οι fans μου είναι οι καλύτεροι και το ξέρω. Αισθάνομαι την καρδιά σας και εσείς τη δική μου, ξέροντας πως αυτό είναι αλήθεια».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)


Η υπόθεση Britney και Jamie Spears που κατά καιρούς μονοπωλούσε στα media από το 2008, έγινε και ντοκιμαντέρ στη streaming εφαρμογή του Netflix. Μέσα σε αυτό έγιναν γνωστές κάποιες λεπτομέρειες της διαμάχης και μερικά ηχητικά ντοκουμέντα που ανήκουν στην ίδια την τραγουδίστρια.

Απομένει μία ακρόαση που θα λάβει χώρα τον επόμενο μήνα και αναμένεται να επισημοποιήσει το αποτέλεσμα, με το νομικό τμήμα του πατέρα της να προσπαθεί με τη σειρά του να το αποτρέψει.   

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice