Lil Nas X
Lil Nas X © EPA/ JASON SZENES
Celebrities

Πώς το «Old Town Road» βοήθησε τον Lil Nas X να αποκαλυφθεί

«Ένιωσα σαν καθήκον μου να ανοιχτώ στους θαυμαστές μου»

Lil Nas X: Ο δημοφιλής ράπερ μίλησε για την απόφασή του να αποκαλυφθεί ως γκέι και πώς το τραγούδι του «Old Town Road» τον βοήθησε.

Φαίνεται πώς πριν το τραγούδι «Old Town Road» πιάσει κορυφή το 2019, ο τραγουδιστής Lil Nas X ήταν σκεπτικός σχετικά με το να αποκαλυφθεί στους θαυμαστές του. «Δε νομίζω ότι θα είχα αποκαλυφθεί ποτέ αν το "Old Town Road" δεν είχε παραμείνει στην κορυφή για 17 εβδομάδες», ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή του και πρόσθεσε «τότε κτάλαβα ότι είχα κερδίσει μια διαφορετική θέση στην ποπ κουλτούρα και ειδικά στον κόσμο του χιπ χοπ. Ειλικρινά ένιωσα ότι ήταν καθήκον μου να αποκαλυφθώ».

 

 

Ο Lil Nas X αποκαλύφθηκε με ένα post στο Twitter, την τελευταία ημέρα του Μήνα Υπερηφάνειας, τον Ιούνιο του 2019. «Ειδικά αν ήθελα να προχωρήσω μπροστά έπρεπε να το κάνω. Η αυθεντικότητα είναι πολύ αληθινή και νιώθω ότι οι άνθρωποι μπορούν να δουν μέσα σου. Κι αυτό είναι κομμάτι του εαυτού μου».

 

 

Ο ράπερ ανέφερε επίσης ότι φοβόταν πώς θα σχολίαζε ο κόσμος τη συμπεριφορά του από εκείνο το σημείο και μετά. Όπως αποδείχθηκε, όχι απλά ξεπέρασε αυτό το φόβο αλλά πέρασε τα τελευταία δύο χρόνια κερδίζοντας τις εντυπώσεις σε κόκκινα χαλιά, συνεντεύξεις, τραγούδια και βίντεο. Είναι ο 22χρονος Lil Nas X ο νέος αστέρας της ποπ;

 

 

Η κυκλοφορία του τραγουδιού του Montero (με τον ταπεινό αριθμό των 368 εκατ. views) συνοδεύτηκε από ένα συγκινητικό μήνυμά του προς το νεότερο εαυτό του: «Ξέρω ότι υποσχεθήκαμε να μην αποκαλυφθούμε ποτέ δημόσια, ξέρω ότι υποσχεθήκαμε να μη γίνουμε ποτέ αυτό το είδος «γκέι» ανθρώπου, ξέρω ότι υποσχεθήκαμε να πεθάνουμε με το μυστικό. Αλλά αυτό θα ανοίξει την πόρτα για τόσους άλλους queer ανθρώπους ακόμα και για να υπάρχουν μόνο».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice