Η Σάνον Ντόχερτι καταρρέει την ημέρα που αποφασίζει να κόψει τα μαλλιά της
Η Σάνον Ντόχερτι καταρρέει την ημέρα που αποφασίζει να κόψει τα μαλλιά της @theshando/Instagram
Celebrities

Σάνεν Ντόχερτι: Η ημέρα που έκοψε τα μαλλιά της (εικόνες)

«Άρχισαν να πέφτουν όταν τα έλουζα»

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η Σάνεν Ντόχερτι παλεύει με τον καρκίνο και δημοσιεύει φωτογραφίες από την ημέρα που αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της.

Τα τελευταία χρόνια η Σάνεν Ντόχερτι δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Η αγαπημένη «Μπρέντα» από την τηλεοπτική σειρά «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» (Beverly Hills, 90210) έκανε νέα ανάρτηση στα social media, ανεβάζοντας δύο φωτογραφίες που συγκλονίζουν.

Η Σάνεν Ντόχερτι αποφάσισε να ξυρίσει το κεφάλι της, καθώς η χημειοθεραπεία είχε ως αποτέλεσμα να πέσουν τα μαλλιά της.

Η διάσημη ηθοποιός βρίσκεται στο τέταρτο στάδιο, με την καθημερινότητά της να γίνεται ολοένα και πιο επώδυνη. «Όταν ξεκίνησα να κάνω χημειοθεραπεία, προσπάθησα να χρησιμοποιήσω ένα cold cap με την ελπίδα να σώσω τα μαλλιά μου. Ενώ για αρκετούς δουλεύει και είναι απίθανο, δεν δούλεψε για μένα. Τα μαλλιά μου άρχισαν να πέφτουν όταν τα έλουζα, είχα φαλακρά σημεία και έγινε ακόμη πιο δύσκολο να τα καλύπτω» ανέφερε η Shannen Doherty.

Και πρόσθεσε: «Τελικά πήρα την απόφαση να ξυρίσω ό,τι απέμεινε. Ήταν μια μάχη. Αγαπούσα τα μαλλιά μου. Με προσδιόριζαν και μου παρείχαν μια κουβέρτα ασφάλειας. Μοιράζομαι μαζί σας την ημέρα που αποφάσισα να ξυρίσω το κεφάλι μου».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ShannenDoherty (@theshando)

Η Σάνεν Ντόχερτι με ξυρισμένο κεφάλι - Δείχνει τη δύσκολη καθημερινότητα με τον καρκίνο

Θέλοντας να δώσει δύναμη σε όσους μάχονται τον καρκίνο και σε εκείνους που τους στηρίζουν, η Σάνεν Ντόχερτι είχε δημοσιεύσει νωρίτερα ορισμένες φωτογραφίες. Σε αυτές η δημοφιλής ηθοποιός δείχνει τον Γολγοθά που συνεχίζει να ανεβαίνει καθημερινά.

«Θέλω να μοιραστώ περισσότερα από το προσωπικό μου ταξίδι από την πρώτη διάγνωση που μου έγινε μέχρι τη δεύτερη, με αφορμή τον μήνα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού. Είναι αυτές οι φωτογραφίες όμορφες; ΟΧΙ. Αλλά είναι αληθινές και η ελπίδα μου είναι ότι, με το να τις μοιραστώ, θα μπορέσουμε να αποκτήσουμε όλοι περισσότερη γνώση και εξοικείωση με το πώς μοιάζει ο καρκίνος.

» Ελπίζω να ενθαρρύνω τον κόσμο να κάνει μαστογραφίες και συχνές εξετάσεις, να ξεπεράσει τον φόβο του και να αντιμετωπίσει ο,τιδήποτε μπορεί να βρεθεί μπροστά τους» έγραψε στη λεζάντα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ShannenDoherty (@theshando)

Πώς το χιούμορ βοήθησε τη Σάνεν Ντόχερτι στη μάχη της με τον καρκίνο

«Το 2015 διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού. Έκανα μαστεκτομή, χημειοθεραπείες και ακτινοθεραπείες. Μάτωνε η μύτη μου από τις χημειοθεραπείες, δεν ξέρω αν περνάει κάποιος το ίδιο. Επίσης, ήμουν εξουθενωμένη» συνέχισε στην ανάρτησή της στο Instagram.

Και κατέληξε η Σάνεν Ντόχερτι: «Ένιωθα καλύτερα, φορώντας αστείες πιτζάμες που μου έδωσε η φίλη μου η Κρίστι και οι οποίες όντως με έκαναν να γελάω. Το χιούμορ με βοήθησε να ξεπεράσω πράγματα που έμοιαζαν ανυπέρβλητα. Ελπίζω όλοι μας να βρούμε τη σωτηρία μας στο χιούμορ».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice